Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

baronkaro1

Üye
5800 a deniycem insallah hata vermez

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yapanlara hayırlı olsun

erenrtyfgh

Üye
x plore ındırmıyor neden acaba ?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Xplore

erenrtyfgh

Üye
saolasın

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sen de sağol. Yaptın mi

xinanux

Üye
üstad sanırım opera mini jar olanı xplore sayfasında hata veriyor müsait bir zamanında qfs.mobiye eklersin.imtransfer olmasın oradan bir süre sonra siliniyor.

erenrtyfgh

Üye
ya yaptım rom patcherı kurdum ınstall server carpı oldu dıgerı yesıl tık oldu ne yapmalıyım

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
üstad sanırım opera mini jar olanı xplore sayfasında hata veriyor müsait bir zamanında qfs.mobiye eklersin.imtransfer olmasın oradan bir süre sonra siliniyor.
haklısın. Aslında dosya ekleme yetkim de var. Dediğin gibi Pc'ye geçince eklerim ben onu.

----------Eklendi @ 19:35:49 ---------- Yazıldı @ 19:35:03 ----------

ya yaptım rom patcherı kurdum ınstall server carpı oldu dıgerı yesıl tık oldu ne yapmalıyım
konunun devamında yazıyor yapılacaklar

xinanux

Üye

1.yontem yazanı indir 9.1 9.2 9.3,94 s3 4 tane installserver.exe var telefonuna uygun olanı c:\sys\bin klasörüne at sertifikasız bir uygulama yükle. yüklemeye başlarsa işlem tamamdır.Dosya bozuk derse attığın installserver.exeyi sil diğerini at bu şekilde bulmuş olursun.

erenrtyfgh

Üye
suresı gecmıs sertıfakada olurmu bıde sertıfıkasız uygulama lınkı soylermısınız k.b sıze zahmet verıorum ama acemıyım bole seylerde

erenrtyfgh

Üye
e 71

erenrtyfgh

Üye
eyv saolasın

joseph_61

Üye
hacı mobile security açılmıyor :S:S:S

joseph_61

Üye
reset atılsınmı dye sormadı telefon i8910 hd