Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorsun. Hem konu benim falan değil. Açtim kaldı öyle. Zaman bulamıyorum yazmaya. Sağolsun inanu ve sen takip ediyorsunuz

xinanux

Üye
Sakın ola ki yapma. Telefonun rm productunden bile değişiklik gösterebiliyor. Senin konunu senden daha iyi biliyorum :) öyle yaparsan daha burda hack yardım diye konular tekrar başlar.

aynen ve sürüm filanda gerekmez millet bu seferde güncelleme mi yapsam yok şöyle yok böyle model olarak yazmak yeterli konu başlığıda iyi

BrainFree

BrainFree

Üye
aynen ve sürüm filanda gerekmez millet bu seferde güncelleme mi yapsam yok şöyle yok böyle model olarak yazmak yeterli konu başlığıda iyi

Düzen bozulursa çok çekersiniz :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yav kızmayin bence de iyi

xinanux

Üye
eskiden hack yapmak işkence gibiydi zordu şimdi çağ atladı resmen 2 program kur iş tamam fakat buna rağmen akla hayale gelmeyen hatalar yapıyor bazı arkadaşlar.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
eskiden hack yapmak işkence gibiydi zordu şimdi çağ atladı resmen 2 program kur iş tamam fakat buna rağmen akla hayale gelmeyen hatalar yapıyor bazı arkadaşlar.
aynen ben de anlamıyorum onu

nokia13

Üye
inanu teman çok güzel telefonum n95 8gb koyarmısın buraya

tayfunhonaz

tayfunhonaz

Üye
kardeş saolasın ne zamandır uğraşıyodum sonunda tel(n95 8gb v35.0.001) haclendi.....

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Iyi günlerde kullanın

veeben

Üye
Dostum çok çok teşekkürler sayende n95 v35 02 versiyonu bu yöntemle hallettim. artık imzasız uygulamaları yükleyebiliyorum

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Rica ederim. Ama önüne geleni yükleme sonra telefona virüs giriyor millet diyor hackten oldu.

tusitr

tusitr

Üye
binlerce tesekkur kardes inan ki coooooooooooooooook yardim ettim facebook varsa bana arkaraslik at lutfen [email protected]

terme

terme

Üye
merhabalar telefonum e-72 sürüm 081 ne yaptımsa program yükleyemiyordum en son bu yöntemi gördüm sonsuz teşekkür çok saolun

serdarser06

Üye
Arkadaşlar bu hack yöntemi 6700 slide s60 v3 için uyumlumu ? Bilgisi olan varmı ?

kerem_ke

kerem_ke

Üye
çok teşekkürler kardeşim güzel anlatım

altair740

Üye
x-plore şart arkadaşlar mutlaka bulunsun sertifika mükemmel bişey herşeyi yükleyebiliyorum

free97

Üye
Eyvallah kardeşim sağol.

Üst Alt