Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

xinanux

Üye
senin başta söylediğin 4 maddeyinin hepsi sorunsuz oldu

----------Eklendi @ 23:11:00 ---------- Yazıldı @ 23:05:25 ----------

iyide ben netten indirmeden film izlemek için flah yüklemek istedim o olmadan nasıl oplacak

kardes dedımya v3 video kayıt/oynatıcıları bolumunden flash playerı kur telefonu hackledıysen sertıfıka hatası vermez.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Iyi de symbianin flash desteği yok ki izlesem ben izlerdim

alpay97

Üye
çok saol teşekkür ederim işe yaradı :) :yuru

lassa

Üye
eğer open4all yeşil oluyorsa rompatcherda yeterli. Bu durumda benim konulardan installserver isimli olanda senin telefona uygun olani orda yazan yere at dene bakalım.

Bu dediğinizi uyguladığımda malesef başarılı olamıyorum. Diğerleri de bana karmaşık geliyor. Bu konu ile ilgili kesin çözüm bulabilir misiniz yada çalışan bir ınstallserver exe alabilirmiyim e63 kullandığım telefon. 9.1 oluyor sanırım

xinanux

Üye
Bu dediğinizi uyguladığımda malesef başarılı olamıyorum. Diğerleri de bana karmaşık geliyor. Bu konu ile ilgili kesin çözüm bulabilir misiniz yada çalışan bir ınstallserver exe alabilirmiyim e63 kullandığım telefon. 9.1 oluyor sanırım

kardes 4 klasor var orada 9.1 9.2,9,3 9.4 s3 senınkı 9.2 dekı uyar.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Brainfree adlı arkadaş bilir e63'e hangisinin olduğunu. Ya da sen ekli olan installsever.exe'lerden indirsen ya

xinanux

Üye
9.2 yazanda kı ınstall serverı at.

lassa

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar deniyorum şimdi n73 sahibiyken bu kadar sıkıntılı olmamıştı bu hackleme işi ama bu yeni versiyonlardanmıdır bilmem canıma okudu.

xinanux

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar deniyorum şimdi n73 sahibiyken bu kadar sıkıntılı olmamıştı bu hackleme işi ama bu yeni versiyonlardanmıdır bilmem canıma okudu.

rom patcherın ınstall server yaması bazı telefonlarda uyum gostermıyor malesef bızde bu sorunu c:\sys\bin klasorune uyumlu ınstallsever.exeyı atarak sertıfıka sorununu cozuyoruz.

lassa

Üye
rom patcherın ınstall server yaması bazı telefonlarda uyum gostermıyor malesef bızde bu sorunu c:\sys\bin klasorune uyumlu ınstallsever.exeyı atarak sertıfıka sorununu cozuyoruz.

Dediğin muhakkak doğru ama şimdi ben bu installserver.exelerin hepsini tek tek denedim olmadı. Doğru olanını tespit etme konusunda ne yapmam lazım?

xinanux

Üye
Dediğin muhakkak doğru ama şimdi ben bu installserver.exelerin hepsini tek tek denedim olmadı. Doğru olanını tespit etme konusunda ne yapmam lazım?

kardes sen anlamadın galıba sımdı 9.2 dekı ınstallserver.exe yı c:\sys\bin klasorune at ve serıfıkasız bır uygulama yukle. yuklenıyorsa ıslem tamamdır. Artık o rom patcherdakı ınstallserver yamasıyla bır ısın yok o yesıl olmaz eger onu dıyorsan ?

bluehackr

bluehackr

Üye
arkadaşlar e52 için denedim yönteminizi ilkinde başarılı olamadım fakat biraz farklılıkla benzer yöntemle sorunu çözdüm size bunu açıklayayım
ilk olarak telefonu bilgisayara bagladim hafiza kartının dosyalalarına eriştim sonra bende olan private klasörunun içindeki dosyayı hafiza kartındaki private dosyasının içine kopyaladım aynı dosyalar var üstüne yazın sonra o kısım bitti sonraki kisim UMUNokiaHack yükleyip programını açtım bu konudaki gibi karantina dosyalarını restore ettim sonra rompacther programını yükledim ordaki 2 seçeneğide aktif yaptım sonuç olarak sertifikalandırdım yanı hackledim telefonumu arkadaşlar herkese iyi hacklemeler
saygılarımlaaa
private klasörunu yükleyeceğim

xinanux

Üye
iyi peki bu arada o dediğin umu değil dr web antivirüs oluyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki, Anlattıgin o şeylerden daha kolay değil mi :s

BrainFree

BrainFree

Üye
Şu başarılı olunan telefonların yanına symbian sürümünü de yazabilirsiniz. Arkadaşlar soruyormuş gördüğüm kadarıyla.

sseerrddaarr72

Üye
n 79 da denedim oldu tesekkürler

fahra4

Üye
bende n79'umda başarılı oldum arkadaslar.işletim sistemi:symbian s60 v.OS9.3 fp2

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bu arada galiba oradaki telefonları silip symbian v3 v5 s^3 yazacağım

BrainFree

BrainFree

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bu arada galiba oradaki telefonları silip symbian v3 v5 s^3 yazacağım

Sakın ola ki yapma. Telefonun rm productunden bile değişiklik gösterebiliyor. Senin konunu senden daha iyi biliyorum :) öyle yaparsan daha burda hack yardım diye konular tekrar başlar.

Üst Alt