Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

6700s
oldu çok teşekkürler

ben yaptım birşeyler e71 de en son siseditor yükledim package falan numara falan verdi geri diyince de kaydetti programı yükledim hala demo mode çalışıyor gözüküyor 9 gün kalmış gözüküyor acaba bitince şifre istediğinde falan mı o verdiği kodu yazıyoruz tam olarak nasıl anlatabilir misiniz ? birde takipçi istekleri gözükmüyormu bunda ?

N8 denendi çalışıyor emeğinize sağlık teşekkürler..

hseynakn

Üye
N97'de de işe yaradı yazın oraya.Teşekkür ederim çok iyi bi çalışma.

apollo33

Üye
mobile security kurdum açmaya çalışıyorum açılmıyor yardım

allah razı olsun 5228 de işe yaradı

Mobile_Security
uygulaması

​Nerede?

Konuyu hiç ayrıntılı anlatamamışsınız arkadaşlar. Sizin vermiş olduğunuz x pleor ing. Ama anlattığınız videoda tr nasıl olacak bu???

Emrgncy

Üye
Konuyu hiç ayrıntılı anlatamamışsınız arkadaşlar. Sizin vermiş olduğunuz x pleor ing. Ama anlattığınız videoda tr nasıl olacak bu???

menu/ tools/ configuration/ sırayla tıkla
çıkan sayfada kaydırma çubuğuyla aşağı doğru in ' Language ' yazan seçeneğin kenarındaki oklardan birine dil Türkçe olana kadar dokun

Çok geç artık dostum programı kaldırdım.

mahmud13

Üye
güncelleştirme hataları veren bazı widgetleri nasıl yükleyebilirim.bu arada 603 de denedim oldu teşk.
örneğin bigclock,weatherwidget

önceki sürümleri kaldırman gerek dostum

balzevuv

Üye
elıne saglık n8 de ıse yaradı allah razı olsun nezamandır bunla ugrasıyodum sonunda oldu cok tesekkurler

quarantina list i açıyorum fakat no data diyor yani hiç dosya yok ne yapmalıyım acaba? Dedigin klasörü aynen c ye de attım