quake_422
Üye
olması lazım dene istersen. Olursa buraya yaz ki ben de listeye ekleyim. Faydalanır millet701 de oluyor mu bu
arkadaşlar hack için gerekli olan programların linkini verebilir misiniz
Rom patch de open all yeşil tik oluyor ama install serverr rp+ kırmızı çarpı oluyor yeşil tik olmuyor..
ya ben mi göremiyorum acaba şu programlar lazım ışte mobile securty. Xplore.rompatcher ve tmguarantine nerede bunlar
Rom patch de open all yeşil tik oluyor ama install serverr rp+ kırmızı çarpı oluyor yeşil tik olmuyor..
hocam denilenleri harfi harfine yaptim ama instalserver kirmizi ve carpi isareti var ustunde instalserver.exe yi c: sys/bin klasörüne attim ama hala kirmizi ve carpi isaretli bide ( install server RP+ .rmp patching error at line:37 ) program yüklerken güncellestirme hatasi diyo bi yardimci olur musunuz lütfen telefonum e71
hocam denilenleri harfi harfine yaptim ama instalserver kirmizi ve carpi isareti var ustunde instalserver.exe yi c: sys/bin klasörüne attim ama hala kirmizi ve carpi isaretli bide ( install server RP+ .rmp patching error at line:37 ) program yüklerken güncellestirme hatasi diyo bi yardimci olur musunuz lütfen telefonum e71
Aynen inanun'nun dediği gibi 2 yolu var. birincisi: rompatcherdaki installserver yaması yeşil olacak. Ikincisi: o yeşil olmasına gerek kalmadan uygun installserveri uygun yere atarsınız. Yani bunu atınca onun yeşil olmasına gerek yok.
aynen üstad hack open4 all seçeneğidir yani sistemi ele geçirmek,sertifikasız uygulama yükleme installserverla alakalı rom patcherın yaması pasif kalırsa kırmızı,mavi,yeşil fark etmez installserver.exe isimli dosyayı c:\sys\bin klasörünün içine kopyalayarak işlem tamamlanır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?