Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

kardeşim N73 de oldu her alde ben de daha önceden böyle bir hack programı vardı yukarıda anlattığım gibi fakat işe yaramıyordu bende sizin programı üstüne kurdum fakat hiç bir işlem yapmadım ve mobile security i sildim şu an çalışıyor sertifika sorunu oldumu internete bağlanıyor hallediyor emeğine sağlık kardeşim.

Tepkiler: Symbianist
    Konu Sahibi
rica ederim. işinizi gördü ise ne mutlu bize.telefona uygun olan installserver.exe yi atarsaniz eğer internete bağlanmaya da gerek kalmaz sertifika için.

gardaşım installserver.exe programının da link ini vere bilirmisin gardaş. Bir de onu nasıl yükleyecem anlatırsan sevinirim gardaş.

Konu Sahibi
Şunlardan biri olur herhalde bir dene bakalım

open4all yeşil ama diğeri kırmızı çarpuı ve yüklemiyor yardım edersen çok sevinirim teşekkürler. installserver isimli konunda link olmus

h716043

Üye
open4all yeşil ama diğeri kırmızı çarpuı ve yüklemiyor yardım edersen çok sevinirim teşekkürler. installserver isimli konunda link olmus
Bi üst mesajdaki link sağlam bi ona bak istersen

Konu Sahibi
tamam ben hemen yeniliyorum. Hem de arkadaşın dediği gibi yeni linki gönderdim.

hocam tamam indirdim de benim c de sys diye bi dosya yok instaalserveri atayım yardım edersen çok sevinicem teşekkürler

ak42

Üye
teşekkürler ustam benim tl hacklı ama bi arkadaşa yaparım saol

Konu Sahibi
hocam tamam indirdim de benim c de sys diye bi dosya yok instaalserveri atayım yardım edersen çok sevinicem teşekkürler
hersey bittikten sonra rompatchera girip iki yamayi da aktif yapacağız(yeşil olacak). Sonra da xplore ile c'ye girip sıfıra basınca gizli ve sistem dosyaları yazanı işaretledikten sonra geriye çıkıyoruz orda görünüyor dediğin klasör o zaman.

Hocam özelden görüşşek ? Rica etsem

hocam özelden görüşsek ? rica etsem

----------Eklendi @ 21:06:05 ---------- Yazıldı @ 21:02:23 ----------

hocam cevap verir misin

Konu Sahibi
konuyu geliştirdim. umarım daha çok işinize yarar. tabi millet muhtemelen yazıya bakıp korkacak.

5230'da işe yarar mı deneyen arkadaşlarımız var mı? internete baglanması mı gerekiyor telefonun

Konu Sahibi
5230'da işe yarar mı deneyen arkadaşlarımız var mı? internete baglanması mı gerekiyor telefonun
internete bağlanmasına gerek yok hatta emin olmak için bu işlemleri yaparken telefonunuzu hatsiz tercihine alın işiniz bitince düzeltirsinız.

Teşekkür olmasa da bir kelime yazın da konu gerilere düşmesin milletin işini görsün. Bir de hangi telefonda kullandıniz ve ise yaradı ise söyleyin de ekleyeyim konuya.

vampireq

Üye
kardeş benim samsung i8910 omnia hd olmadı