Mazlum Somer
Üye
Bir Gun Herkes 'Medyum' Olacak Demistim Ben :)
Arkadaslar Siz Birazdan Birer Medyum Olacaksiniz ..
Nasil Mi .? Okuyunn .!
Simdi Size Bir Site Vereceqimm .. O Site Bir Saka Sitesi ..
Ama Bu Sakayi Yapabilmeniz Icin Bir Facebook Hesabi Sahibi Olmaniz Gerekiyorr ..
Facebook Herkeste Olur Diye Dusunerekten Anlatima Geciyorumm ..
Simdi Tanidiqiniz Bir Arkadasiniza Deyinki Ornek ;
Aqa Bir Site Buldumm, Ne Sorarsan Sana Gercek Cevaplari Soyluyorr, Cok Sasirdim Nasil Olur Falan Deyin ..
Oda Ne Sitesi Diyecek Tabiki .. Ama Ondan Once Bu Siteye Girip Arkadasiniza Link Vermeniz Gerekiyorr ..
Sitenin Amaci ; Arkadasinizin Sorduqu Sorular Size Geliyor Ve Siz Cevapliyorsunuzz .. Ama Arkadasiniz Bilmiyorr ..
Sitede Videolu Anlatimi Mevcutt .. Artik Is Yaratici Arkadaslara Kalmiss .. Kolay Gelsin .. Ben Yaptim Dumduz Kufur Yedim
Site Tamamen Turkce ..
Buyrun :
Nasil Mi .? Okuyunn .!

Simdi Size Bir Site Vereceqimm .. O Site Bir Saka Sitesi ..
Ama Bu Sakayi Yapabilmeniz Icin Bir Facebook Hesabi Sahibi Olmaniz Gerekiyorr ..
Facebook Herkeste Olur Diye Dusunerekten Anlatima Geciyorumm ..

Simdi Tanidiqiniz Bir Arkadasiniza Deyinki Ornek ;
Aqa Bir Site Buldumm, Ne Sorarsan Sana Gercek Cevaplari Soyluyorr, Cok Sasirdim Nasil Olur Falan Deyin ..
Oda Ne Sitesi Diyecek Tabiki .. Ama Ondan Once Bu Siteye Girip Arkadasiniza Link Vermeniz Gerekiyorr ..
Sitenin Amaci ; Arkadasinizin Sorduqu Sorular Size Geliyor Ve Siz Cevapliyorsunuzz .. Ama Arkadasiniz Bilmiyorr ..
Sitede Videolu Anlatimi Mevcutt .. Artik Is Yaratici Arkadaslara Kalmiss .. Kolay Gelsin .. Ben Yaptim Dumduz Kufur Yedim

Site Tamamen Turkce ..
Buyrun :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız