MAERKEK
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Bilinmeyen kaynaklar mı ? Telefon değil reis bu .Bilinmeyen Kaynaklar Açık MI Belki Ondan Yapıyordur?
Onlardada olmuyor MuBilinmeyen kaynaklar mı ? Telefon değil reis bu .
Bu virüs dosya indirmeyi de engelliyor. Telefona indirip daha sonra pc 'ye aktarıyorum.Eset i dene yanına da malwarebytes kur
Deneyelim bakalım.Avastı yüksek ayarlara al ve açılış taraması yaptır ne varsa siler.
GüncelliyorumAyrıca yazılımı yüklemek yetmez, virüs motorunu güncelleki güncel virüsleri yakalasın.
Programları silmiyor yandex tarayıcıdan indirmeyi engelliyor. Dosyaları gizliyor.Proğramların siliniyorsa bu Sality AA virüsüdür. Bunu Malvarebayts,Defender,Eset vb.. gibi proğramlar silmez. Kasparsky etkilidir bunda. PC'ni güvenli modda açı, Kasparsky ile tarat ve sime işlemini yap. Yalnız Kasparsky proğramını başka bilgisayardan indir, çünkü proğramların içeriğinde değişiklik yapan virüs, kendini arkaplanda korumaya almaktadır.
Ekran alıntısı var mı ?Virüs programlarını denedim virüsü kaspersky buldu ve temizledim. Yeniden başlatınca masaüstü simgeleri eksikti. Ayrıca karşıdan yüklenenler menüsüne girmiyordu . Sistem geri yükleme yaptım. Şimdilik sıkıntı yok
Malesef almadım.Ekran alıntısı var mı ?
Ekran alıntısı engelleme anına ait var mıProgramları silmiyor yandex tarayıcıdan indirmeyi engelliyor. Dosyaları gizliyor.
Dediğin programı deneyeceğim . Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?