Bir film uğruna atı böyle öldürdüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Bir film uğruna atı böyle öldürdüler

Sinema sektöründe yaşanan film seti kazalarında bu kez kurban bir at oldu. Ünlü manken Tuğba Özay'ın başrolünü üstlendiği ve Gani Rüzgar Şavata'nın yönetmenliğini yaptığı 'Saddam'ın Askerleri' adlı filmin çekimleri sırasında meydana gelen olay bir atın ölümüne neden oldu. Senaryo gereği bir kamyonetin arkasına bağlanarak yerde sürüklenen ve çekimlerde oldukça zorlandığı gözlenen at filmin kurbanı oldu. Setlerde zaman zaman ölümlere yol açan kazalar yaşanırken bu olayın bir ihmal sonucu olmuş olubileceği belirtildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destek verdiği 'Saddam'ın Askerleri Kara Güneş' adlı filmin çekimleri, Malatya'da yapılmıştı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Gani Rüzgar Şavata'nın yaptığı filmde başrolleri manken Tuğba Özay, Yalçın Dümer ve Gani Rüzgar Şavata paylaşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Yusuf Çetin, türkücü Güler Işık ve Şehnaz Dilan ile birlikte tiyatroya ve sinemaya yıllarca emek vermiş birçok isim bulunuyor.

oTToMaNiAc

oTToMaNiAc

Üye
Yuhhh yaaa o Senaristin ben ........ :@

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:@ Fotoğraflara ve haber başlığına bakıp acaba hangi afrika ülkesinde olmuş bu dedim... Yakıştıramıyorum böyle haberleri ülkeme ama hala insan sıfatını kullanan yaratıklar masum hayvanları kendi amaçları uğruna hiç düşünmeden telef edebiliyorlar...

Hayvan öldürmenin hapis cezası olmalı... Hala hukuk sistemlerinin çoğunda hayvan sadece bir eşya olarak görülmekte malesef...

Aslında o filme gitmeyerek toplumsal tepkimizi göstermeliyiz ama nerde bizde o duyarlılık...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:@ Fotoğraflara ve haber başlığına bakıp acaba hangi afrika ülkesinde olmuş bu dedim... Yakıştıramıyorum böyle haberleri ülkeme ama hala insan sıfatını kullanan yaratıklar masum hayvanları kendi amaçları uğruna hiç düşünmeden telef edebiliyorlar...

Hayvan öldürmenin hapis cezası olmalı... Hala hukuk sistemlerinin çoğunda hayvan sadece bir eşya olarak görülmekte malesef...

Aslında o filme gitmeyerek toplumsal tepkimizi göstermeliyiz ama nerde bizde o duyarlılık...

MerakLa BekLediğim FLmLerden Biriydi Ama Bu Haberden Sonra İzLeyeceğimi Sanmıyorum..
Hep Merak Ederdim.. FiLmLerdeki Çoğu Hayvan Gerçekten mi öLüyor Diye.. Demek ki Arada BöyLe İstisnaLar oLuyor.. BakanLığın Bu oLaya Sessiz KaLması da Ayrı Bir Tartışma Konusu :vur

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
bu nasıl insanlık o hayvanı eziyet ederek ölürmenin ne kadar günah olduğunu bilmiyorlarmı

Calaissien

Üye
Türkiye değil zanettim bir an Afrika falan sadım

c3r3n

c3r3n

Üye
yuh ya insanda biraz merhamet, vicdan olur...sonuçta bir günde yetişmiyor!!!

nurikaratas

nurikaratas

Üye
o filmden aldıkları paralar boğazlarında kalsın...

mservank

mservank

Üye
yazık ya hayvanın kanına kurban olsunlar:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...