Bir erkeğin şiddete eğilimi olduğunu nasıl anlarız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Bir erkeğin şiddete eğilimi olduğunu nasıl anlarız?
Karşınızdaki erkeğin davranışlarındaki bazı belirtiler, şiddete eğilimli olduğunu gösteriyor. Uzmanlara sorduk... İşte belirtiler!

1- AŞIRI SAHİPLENME

Eğer zamanınızı nasıl geçirdiğinizi sorguluyor, nereye gittiğinizi, ne giydiğinizi kontrol etmeye çalışıyorsa...

2- ANİ KİŞİLİK DEĞİŞİMLERİ

Basit, günlük olaylar onu aşırı sinirlendirebiliyorsa...

3- SUÇLAMALAR

Her zaman o haklıymış gibi bir hava yaratıyor ve karşılaştığı her problemde sizi suçluyorsa...

4- İSTEKLER

Eğer "hayır"ı cevap olarak kabul etmiyorsa ve "isteklerinin" yavaş yavaş "emirlere" dönüştüğünü fark etmeye başladıysanız...

5- TEHDİTLER

Gözyaşları, öfke, sürekli azarlama ve ilişkiyi bitirme ile tehdit etme gibi psikolojik yönden sizi zorlayıcı taktikler kullanıyorsa...

6- İNTİHAR DÜŞÜNCELERİ

Tehlikeli bir insan amacına ulaşmak için farklı yollar deneyebilir. En son çare genellikle intihar tehditleri savurmaktır. Eğer böyle bir şeyi bırakın söylemeyi aklından bile geçirebiliyorsa, tehlikeli derecede çaresiz olmaya başladı demektir. Bu tiplerin kendilerini öldürmek yerine size zarar verebileceklerini de aklınızdan çıkarmamanızı öneriyoruz

waycell

waycell

Üye
sıfatı az çok belli eder zaten

pelın_

Konu Sahibi
dimi yüzünde meymenet yok dıye boşuna demıyolar

waycell

waycell

Üye
bak benim sıfata şiddet delisi gibi duruyor ama meymenet var biraz sankii

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Erkek dedğn masaya yumruğunu vurur ne derse o olur o kadar :D

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
aa şaka dan dedim ya hemen ciddi anlıyon sende artık öle erkek bulmak zor kadın ve erkek eşit gibi bişiy :D

pelın_

Konu Sahibi
gibi bişy dıyosun bak ben asla kadın ve erkegın eşıt olduguna ınanmıyorum

waycell

waycell

Üye
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Tam eşit olması zor çünkü doğu ıllerinde hala eski örf ve âdetler devam ediyo eğtmsizlikten kaynaklanan baya sorunlar çıkıyo ama yakında düzelecek bizim gibiler düzeltcek

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
.:o

waycell

waycell

Üye
Tam eşit olması zor çünkü doğu ıllerinde hala eski örf ve âdetler devam ediyo eğtmsizlikten kaynaklanan baya sorunlar çıkıyo ama yakında düzelecek bizim gibiler düzeltcek

ibrahimcim doğuyu batıyı karıştırma özgürlük delisi amerikada bile eşit değilden türkiyede mümkün değil zaten

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Ben kendim doğuluyum herşey belli kardeş fazla söze gerek yok

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Ben bu yazanların hiç birine katılmıyorum. Burda yazanların tamamı bende var fakat şiddete eğilimli olduğumu düşünmüyorum. Ben kimseye zorla bişey yapmam veya bırak vurmayı hırpalamam bile.

pelın_

Konu Sahibi
Ben bu yazanların hiç birine katılmıyorum. Burda yazanların tamamı bende var fakat şiddete eğilimli olduğumu düşünmüyorum. Ben kimseye zorla bişey yapmam veya bırak vurmayı hırpalamam bile.
hııı:hih:

greenmile

greenmile

Üye
Şiddete yonelmeyecek insan yoktur sadece sabrin sinirlariyla alakali bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt