Bir Erkeği 12 Adımda Nasıl Etkilersiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
Bir Erkeği 12 Adımda Nasıl Etkilersiniz?
  1. Erkeklerin kendine güvenen kadınlardan hoşlandıklarını hatırlayın. Eğer siz kendinizi severseniz, o da sizi sevecektir.
  2. Özgür bırakın ve özgür davranın. Erkekğin baskı altında olmayacağını bilmesi ve sürekli ne yaptığınızı düşünmek zorunda olmaması caziptir.
  3. Aptal rolünü oynamayın. Eğer onu bu şekilde etkilemeye çalışıyorsanız, gerçekten onu isteyip istemediğiniz anlayamaz.
  4. İyi giyinin. Kendi tarzınızı yansıtan herşeyi giyebilirsiniz. Erkekler siyah uzun çoraplardan ve gösterişli uzun topuklardan hoşlanır. Ancak bunları giydinizde rahat olduğunuzdan ve komik duruma düşmediğinizden emin olun.
  5. Süper modele benzemiyorsanız üzülmeyin. Dahası, hayatınızdaki erkek de bir film yıldızı değil öyle değil mi? Bundan daha önemli şeyler var. Hoşlandığınız kişilere bunları verin.
  6. Çekici olun. Erkekleri etrafına toplayan bir kadın olun. Bu erkeklerin bir kadınla oturmasının bir nedeni vardır. Diğer erkekler de bunun ne olduğunu bilmek isteyecektir.
  7. Bir erkeğin ne giydiğine dikkat edin ve güzel şeyler söyleyin. Erkekler genellikle böyle şeylere önem vermez ancak nadir de olsa kadınlar gibi komplimanlardan hoşlananlar vardır.
  8. Çok içmeyin. Alkol sizi çok etkiliyorsa daha sonra pişman olabileceğiniz şeyler söyleyebilirsiniz.
  9. Memnun olduğunuzu gösterin. Teşekkür edin, minnettarlığınızı gösterir bir şekilde gülümseyin. Bu onunla olmayı çok istediğinizi gösterir.
  10. İşinden, hobilerinden ve ilgi alanlarından bahsetmesini isteyin. Dikkatle dinleyerek sorular sorun.
  11. Hobilerine eşlik edin. Baseball, araba yarışları, balık tutma gibi ilgi alanlarına sizde iştirak edebilirsiniz.
  12. Onunlayken rahat olun. Siz rahatsanızsanız etrafınızdakiler de rahat olur. Huzursuz olan tek kişi siz olmayabilirsiniz.
vallah ben pek katılmıyom bu 12 adıma bakalım sizler katılıyormusunuz???:)
 


ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
  1. Çekici olun. Erkekleri etrafına toplayan bir kadın olun. Bu erkeklerin bir kadınla oturmasının bir nedeni vardır. Diğer erkekler de bunun ne olduğunu bilmek isteyecektir.
  2. Çok içmeyin. Alkol sizi çok etkiliyorsa daha sonra pişman olabileceğiniz şeyler söyleyebilirsiniz.

Bu İkisini Yapan Bir Bayan Dünya Güzeli Değil Kainat Güzeli Bile Olsa Hiç Şansı Yok :nargile:
Erkekleri Neden Etrafına Toplayacakmış !!!
Çok Değil Hiç İçmemeli
 
CanceR

CanceR

Üye
cidden bazıları bana göre saçma olmuş :pro:
 
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
bencede bazıları çok sacma
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Ozellikle Benim Alıntıladıklarım Cok Ama Cok Saçma Tabi Bana Göre :nargile:
 
Yasminozz

Yasminozz

Üye
İşinden, hobilerinden ve ilgi alanlarından bahsetmesini isteyin. Dikkatle dinleyerek sorular sorun.

Hobilerine eşlik edin. Baseball, araba yarışları, balık tutma gibi ilgi alanlarına sizde iştirak edebilirsiniz.

bu ikisine katılıyorumm...bence de karşıdaki insanın zevklerini engellememeli yeri geldiği zaman eşlik bile edebilmeli bi insan...tabii hiçbişeyi abartmamak kaydıyla...karşılıklı özveriler güzel bi ilişki şekli oluşturur...ama tabii birini etkilemek için sahte davranışlara gerek yok...doğal olmak en güzeli...beğenen beğenir zaten... ;)
 

_KadirşinaS_

Üye
Arkadaşlar şu 6. maddeye dayanarak erkekler açısından bir şey söylemek istiyorum. Bunu çok test ettim. Tüm bayanlar bunu yapıyor demiyorum ama genelde oldu. Ben çooook yakışıklı birisi:bigstar: değilim:naughty:. Normalde de öyle tanımadığım kızlarla bakışma durumum olmaz(dı):hmmm taa ki nişanlanıp parmağıma yüzüğü takıncaya kadar. Sanırım şöyle bir yan etkisi var bu yüzüğün. Bazı bayanlar yüzüğü görünce "yüzüğün sahibi acaba bu çocukta ne bulmuş" diye düşünüp daha çok ilgi gösteriyorlar.:cool Ama bence erkekler etrafında çok erkek olan kızlardan pek hoşlanmazlar. Çünkü erkek (gerçek bir erkek) karşısındaki güzelliğin sadece kendisine ait olmasından hoşlanır. Bilemiyorum Ne Kadar Doğru?:bilmem:
 
xkadir61

xkadir61

Üye
ben etkilenmem şahsen.
 
kmö

kmö

Üye
erkekler etrafında çok erkek olan kızlardan pek hoşlanmazlar. Çünkü erkek (gerçek bir erkek) karşısındaki güzelliğin sadece kendisine ait olmasından hoşlanır. Bilemiyorum Ne Kadar Doğru?:bilmem:[/quote]









bencede öyle
 

omayra

Üye
  1. Erkeklerin kendine güvenen kadınlardan hoşlandıklarını hatırlayın. Eğer siz kendinizi severseniz, o da sizi sevecektir. Kesinlikle doğru :oke:
  2. Özgür bırakın ve özgür davranın. Erkekğin baskı altında olmayacağını bilmesi ve sürekli ne yaptığınızı düşünmek zorunda olmaması caziptir. Evet ama fazla da serbest bırakmamak gerekir. dozu iyi ayarlamak lazım :)
  3. Aptal rolünü oynamayın. Eğer onu bu şekilde etkilemeye çalışıyorsanız, gerçekten onu isteyip istemediğiniz anlayamaz. Açıkçası aptal rolü oynamadım hiç. Ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim, bazı şeyleri de bilmezden gelmek, O'nun size birşeyler öğretmesine izin vermek gerekli ;)
  4. İyi giyinin. Kendi tarzınızı yansıtan herşeyi giyebilirsiniz. Erkekler siyah uzun çoraplardan ve gösterişli uzun topuklardan hoşlanır. Ancak bunları giydinizde rahat olduğunuzdan ve komik duruma düşmediğinizden emin olun. Hıımmm doğruu :) Aslında yerine göre giyinmeli desek daha doğru olur. :)
  5. Süper modele benzemiyorsanız üzülmeyin. Dahası, hayatınızdaki erkek de bir film yıldızı değil öyle değil mi? Bundan daha önemli şeyler var. Hoşlandığınız kişilere bunları verin. Sürekli yakınan, güzel değilim, diyet yapmam gerek şeklinde mızmızlanan kadın, tabii ki cazip değildir. :) Diyet yapman gerekiyorsa yap di mi yaa:)
  6. Çekici olun. Erkekleri etrafına toplayan bir kadın olun. Bu erkeklerin bir kadınla oturmasının bir nedeni vardır. Diğer erkekler de bunun ne olduğunu bilmek isteyecektir. Bu bizim ülkemiz açısından doğru değil kanımca :) Etrafında fazlaca erkek bulunan hatundan uzak dururlar ;)
  7. Bir erkeğin ne giydiğine dikkat edin ve güzel şeyler söyleyin. Erkekler genellikle böyle şeylere önem vermez ancak nadir de olsa kadınlar gibi komplimanlardan hoşlananlar vardır. Doğru :) İltifatı kim sevmez ki? Dozunda yapıldığı sürece, hoş olur :)
  8. Çok içmeyin. Alkol sizi çok etkiliyorsa daha sonra pişman olabileceğiniz şeyler söyleyebilirsiniz. Şimdi yerine ve adamına göre değişir. :)
  9. Memnun olduğunuzu gösterin. Teşekkür edin, minnettarlığınızı gösterir bir şekilde gülümseyin. Bu onunla olmayı çok istediğinizi gösterir.Teşekkür etmek önemli. Ben çok sık teşekkür ederim. Hayatım benimle bu güzel akşamı paylaştığın için teşekkür ederim, ne iyi ettik buraya geldik, harikasın, aaaaa nasıl yaptıınnn süper olmuş ellerine sağlık. Sen mükemmelsin! Liste uzaaarrr gider.
  10. İşinden, hobilerinden ve ilgi alanlarından bahsetmesini isteyin. Dikkatle dinleyerek sorular sorun. İlgi alanları teknoloji, futbol ve siyaset :ehe Siyaset konusu tamam da, diğerlerinde oldukça zorlandığımı ifade etmeliyim :) Yok 4-4-2, yok 3-5-2.... :ehe Acı bana tocacım :ehe
  11. Hobilerine eşlik edin. Baseball, araba yarışları, balık tutma gibi ilgi alanlarına sizde iştirak edebilirsiniz. Hıımm hobisi bilgisayara program yüklemek, bilgisayar toplamak, tamir etmek. Ben nasıl eşlik edeyim ki be yaaa :ehe
  12. Onunlayken rahat olun. Siz rahatsanızsanız etrafınızdakiler de rahat olur. Huzursuz olan tek kişi siz olmayabilirsiniz. Rahatlık da yerine ve zamanına göre :ehe Çok da rahat olmayın kızlar, itici olabilir bu durum :ehe
 

karides

Üye
13. unutmuşsunuz, hata yaptığınızda ÖZÜR DİLEMEYİ BİLİN ya.
Özür dilemek niye bu kadar zor gelir size, anlamam ki.
Unutmayın bizim de bir kalbimiz var ve peygamber değilsiniz.
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
13. unutmuşsunuz, hata yaptığınızda ÖZÜR DİLEMEYİ BİLİN ya.
Özür dilemek niye bu kadar zor gelir size, anlamam ki.
Unutmayın bizim de bir kalbimiz var ve peygamber değilsiniz.


abicim ya gene döktürmüşsün :oke:
 
canturgay

canturgay

Üye
13. unutmuşsunuz, hata yaptığınızda ÖZÜR DİLEMEYİ BİLİN ya.
Özür dilemek niye bu kadar zor gelir size, anlamam ki.
Unutmayın bizim de bir kalbimiz var ve peygamber değilsiniz.
:oke:
ama bence sadece bayanlar için değil.bütün insanlar olarak genellesek..;)
ne biliyim.bazı insanlar özür dilemeyi acizlik olarak görüyor galiba..:)
 

admm

Üye
ben size bir erkek olaraktan cvp verim bu yazdıklarınızın hepsi saçma:nono: sizin yaptıklarınızdan bir erkek sıkılır ve bir süre sonra artık sizi sevmediğine karar verir :naughty:onun için arasıra kıskançlık yapcaksınız abartılı giymeyecekseniz fazla süslenmeyeceksin çünkü o zaman size değil etrafınıza bakarki başka bir erkek size bakıyormu o zamanda güzelliğiniz bişeye çıkmaz aksine olaya yol açar diğer söyleyeceğimde içki içmek falan hiç bir erkek yanında sarhoş bir bayan istemez bir erkek için olduğunuz gibi görünmek her zaman için dahada etkilidir :oke: ..
 

researcher

Üye
dadı dizisinde bir replik vardı..hala cok gulerim..

"Havalı erkek ucurtmaya benzer...salacaksın ipini gidecek ozgurlugun tadına varacak..aksam oldumu sararsın ipini eve goturursun... :)"
 
|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bazıları dışında olabilir :)
 


Üst Alt