skylinegti
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yeni operatörlere yelken açmanın vakti geldi artık...Evet benide vodafone da yada faturasızda tutan tek sebep ortadan kalkmış oldu.
Evet katılıyorum bende 2010 dan beri kullanıyordum ama kaybeden vodafone olacak.Cepneti kullananların büyük çoğunluğu sınırsız olduğu için vodafone da kalıyordu...evet 2008 den beri iyi kullandık ve maalesef bitti böyle bir kampanya bir daha kimse yapmaz herhalde
turkcell de çok pahalı bende avea a ucuz luğu için geçmeyi düşünüyorum arkadaşım avea lı interneti de baya hızlı açıkcası bölgeden bölgeye fark ediyorduravea ya geçmeyin interneti aşırı yavaş. çoğu yerdede geçmiyor. en iyisi şuanda turkcell
Avea da faturasız sınırsız internet var mı ? Eğer varsa ona geçeyim...Turkcell zamanında çok kazıkladı. Avea kafama yattı bakalım çekim gücü nasıl.
Aynen bende avea da sınırsız internet yok diye biliyorum ayrıca woops un fiyatı fena değil...Sınırsız yok galiba ben goremedim. Ben şuna bakıyorum ama sormak lazım kullananlara
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yaş sınırı falan yazmıyor yok demekki ayrıca hat taşımak ücretsiz...Galiba yaş sınırı yok bunda 25 yaş altı filan gibi yoksa en mantıklısı bu gözüküyor şu an için hat taşımak ücretli mi
Benden -1 yazsın şimdidenVodafone'un abone sayısında düşme olacak. 2 milyon deyip dururken
Eee kendileri kaşındı durup dururken cepneti bitirmenin amacı ne...Vodafone'un abone sayısında düşme olacak. 2 milyon deyip dururken
-2 oldu bileBenden -1 yazsın şimdiden
Çok haklısın ayrıca her ay paket yenilendiğinde gelen mesajda şöyle bir ibare var (İptal işlemi yapılmadıkça her dönem yenilenecektir.) Bu demek oluyor ki vodafone bize sormadan kafasına göre iş yapamaz...Arkadaşlar herkes vodafone foruma yazsın ayrica müşteri hizmetlerine söylesin paket değişmesin diye. Bu paketi eski kullanıcılar kullanıyor ve degisirse kendileri kaybedecek. Çünkü yapılan şey kafalarına göre is yapmak. Eski üyeler sayesinde bile insanlara tavsiye yapıldı bu haksızlığa karşı vodafone foruma yaziyoruz sizler de destek olun
Haklısın ama burası Türkiye kim ne tutrursa işe yarayacağını bilsem genel merkezinde oturma eylemi yapalım 8 yıldır kullanıyorum sırf bu kampanya için turkcelden gecmistim o zaman vodafone telsimi alip pazar payi kapmaya bakiyordu simdi is degisti tabiArkadaşlar herkes vodafone foruma yazsın ayrica müşteri hizmetlerine söylesin paket değişmesin diye. Bu paketi eski kullanıcılar kullanıyor ve degisirse kendileri kaybedecek. Çünkü yapılan şey kafalarına göre is yapmak. Eski üyeler sayesinde bile insanlara tavsiye yapıldı bu haksızlığa karşı vodafone foruma yaziyoruz sizler de destek olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?