Bir efsane daha devrildi!

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Umarım Nokia yükselir de tekrar nokia alırım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
tapatalk

tapatalk

Üye
öncelikle gökçen abinin kaç yaşında olduğunu göz önünde bulundurarak saygı göstermeni, büyüklerine sadece isimlerinle hitap etmemeni öneririm. Gökçen abi sağolsun yumuşak davranıyor sıcak kanlı duruyor ama bu bizim ona saygısızlık yapacağımız anlamına gelmez. Şimdi gelelim İos-Wp kapalılığına . İlk önce şu şekilde değerlendirmek gerekiyor "Benim amaçlarım doğrultusunda hareket ediyor mu? " Şimdi İki sistemin de stabillik konusunda laf yemeyeceklerini biliyoruz zaten. Bilmenizi isterim ki insanlar telefonlarının daha hızlı olmasını ister . İki sistem de hızlı ama Apple 'da Wifi , Mobil veri vs ayarlarına ulaşmak için ana menüde kısayol bulunmuyor . İki saat kapatıp açmak için uğraşıyoruz . Wp de ise bu kısayolları ana menüye taşıya çok seri programlar var mağazadan indirebilirsiniz ayrıca Wpnin Live tile ları İos a göre çok dahakullanışlı ve görünüm olarak önde . Wpnin İos u geçeceğini düşünüyorum ama android o kadar kolay değil. İos7 diyorlar gelişecek diyorlar peki Wp hiç mi gelişmeyecek Wp Blue yu duydunuz mu ? Wp forumuna girip takip edebilirsiniz ya da gelmeyin bence sürekli tartışma çıkarıyorsunuz.
Can kardeşim yukarıdaki gokçen abi olayı dışında hiç birini senin için söylemedim. Alınma bazı tartışma çıkaracak arkadaşları şimdiden susturursam tartışma çıkmaz. Herkese iyi forumlar diliyorum
görmedim mesajını kusura bakma. o postu mobilden atmıştım ve mobil sürümde kimsenin yaşı adı filan gözükmüyo. o yüzden gökçen abide kusura bakmasın yani

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
görmedim mesajını kusura bakma. o postu mobilden atmıştım ve mobil sürümde kimsenin yaşı adı filan gözükmüyo. o yüzden gökçen abide kusura bakmasın yani
Sorun değil Can.:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt