OttomaN TigeR
Üye
fabrikada beraber calistigimiz arkadaslarda var bol bol inceleme firsatim oldu ama hakkini yemiyeyim lumia 920nin kamerasi guzel cekiyor
Peki öyleyse düşüncene saygı duyarım.
fabrikada beraber calistigimiz arkadaslarda var bol bol inceleme firsatim oldu ama hakkini yemiyeyim lumia 920nin kamerasi guzel cekiyor
unlocksuz iosa uygulamada yükleyebilirsin. unlock yapmasanda basarsın parayı sömürürsün app storeu
İki telefonuda unlocksuz eline al, bak hangisi daha kapalı? La-.
iosu açabilirsin ama wp yi açamazsın Gökçen. iosu açmasan bile uygulama yükleyebilirsin. wpye bi oyun geldimi ucuzlasın diye bekle durİos wp'a nazaran daha kapalı bir sistem Can.
Peki öyleyse düşüncene saygı duyarım.
cevabin icin tesekkurler keske forumdaki herkez sizin gibi dusuncelere saygili olsa ama maalesef bazi arkadaslar soyleyecek sozu olmayinca hakaret edip kendi cahilliklerini gosteriyorlar
Dogru söze ne haced Gökçen
evet maalesef birçok kişide kendi fikir ve düşüncelerini başkasına empoze etme çabası var.
Nokia ile alakalı ve alakasız konulara girip nokia'yı batırmaya çalışıp bir türlü batıramayanlar da var maalesef 
iosu açabilirsin ama wp yi açamazsın Gökçen. iosu açmasan bile uygulama yükleyebilirsin. wpye bi oyun geldimi ucuzlasın diye bekle dur
[ENGİN];6108388' Alıntı:
Diye diye batıramadınız gitti![]()
adam hakli 
wp9 çıkınca görürüz ve wp giderek ilerliyor android in ve ios un ilk hali gibi değil daha hızlı daha batmadı gelişecek.Heyt be nokia'ma bak be yakında 1. olur diyeceğim ama uyan falan diyeceksiniz o yüzden demiyorum.Ama belli olmaz bu işler![]()
Haklısın Can ne deyim.iosu açabilirsin ama wp yi açamazsın Gökçen. iosu açmasan bile uygulama yükleyebilirsin. wpye bi oyun geldimi ucuzlasın diye bekle dur
.gif)
Abi öyle iki dudak arasından çıkan bir cümle ile batsaydı firmalar, şimdiye batmadık firma kalmazdı.[ENGİN];6109527' Alıntı:Dogru söze ne haced GökçenNokia ile alakalı ve alakasız konulara girip nokia'yı batırmaya çalışıp bir türlü batıramayanlar da var maalesef
![]()

Kardeşim, benim için sarf ettiğin sözler için çok çok teşekkür ederim, canımsın.Can kardeşim yukarıdaki gokçen abi olayı dışında hiç birini senin için söylemedim. Alınma bazı tartışma çıkaracak arkadaşları şimdiden susturursam tartışma çıkmaz. Herkese iyi forumlar diliyorum