Bir efsane daha devrildi!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
İos wp'a nazaran daha kapalı bir sistem Can.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
MrExpert

MrExpert

Üye
ios e hiçbir müdahale yapmadan 25pp ile bedava uygulama yüklenir.

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye

Peki öyleyse düşüncene saygı duyarım.

cevabin icin tesekkurler keske forumdaki herkez sizin gibi dusuncelere saygili olsa ama maalesef bazi arkadaslar soyleyecek sozu olmayinca hakaret edip kendi cahilliklerini gosteriyorlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
cevabin icin tesekkurler keske forumdaki herkez sizin gibi dusuncelere saygili olsa ama maalesef bazi arkadaslar soyleyecek sozu olmayinca hakaret edip kendi cahilliklerini gosteriyorlar

evet maalesef birçok kişide kendi fikir ve düşüncelerini başkasına empoze etme çabası var.

• Beğen
Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Windows phone google sayedinde geviniuor nefe olsa

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

evet maalesef birçok kişide kendi fikir ve düşüncelerini başkasına empoze etme çabası var.
Dogru söze ne haced Gökçen :) Nokia ile alakalı ve alakasız konulara girip nokia'yı batırmaya çalışıp bir türlü batıramayanlar da var maalesef :D

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve OttomaN TigeR
pirenuri

pirenuri

Üye
iosu açabilirsin ama wp yi açamazsın Gökçen. iosu açmasan bile uygulama yükleyebilirsin. wpye bi oyun geldimi ucuzlasın diye bekle dur

öncelikle gökçen abinin kaç yaşında olduğunu göz önünde bulundurarak saygı göstermeni, büyüklerine sadece isimlerinle hitap etmemeni öneririm. Gökçen abi sağolsun yumuşak davranıyor sıcak kanlı duruyor ama bu bizim ona saygısızlık yapacağımız anlamına gelmez. Şimdi gelelim İos-Wp kapalılığına . İlk önce şu şekilde değerlendirmek gerekiyor "Benim amaçlarım doğrultusunda hareket ediyor mu? " Şimdi İki sistemin de stabillik konusunda laf yemeyeceklerini biliyoruz zaten. Bilmenizi isterim ki insanlar telefonlarının daha hızlı olmasını ister . İki sistem de hızlı ama Apple 'da Wifi , Mobil veri vs ayarlarına ulaşmak için ana menüde kısayol bulunmuyor . İki saat kapatıp açmak için uğraşıyoruz . Wp de ise bu kısayolları ana menüye taşıya çok seri programlar var mağazadan indirebilirsiniz ayrıca Wpnin Live tile ları İos a göre çok dahakullanışlı ve görünüm olarak önde . Wpnin İos u geçeceğini düşünüyorum ama android o kadar kolay değil. İos7 diyorlar gelişecek diyorlar peki Wp hiç mi gelişmeyecek Wp Blue yu duydunuz mu ? Wp forumuna girip takip edebilirsiniz ya da gelmeyin bence sürekli tartışma çıkarıyorsunuz.
Can kardeşim yukarıdaki gokçen abi olayı dışında hiç birini senin için söylemedim. Alınma bazı tartışma çıkaracak arkadaşları şimdiden susturursam tartışma çıkmaz. Herkese iyi forumlar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve OttomaN TigeR
fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar ben BlackBerry'nin yeni çıkardığı Q10'u beğendim. BlackBerry'nin yüksek satış rakamlarına ulaşamamasının en büyük sebebi pahalı olması.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Ahmet Faruk'a kesinlikle katılıyorum. IOS, Ios 7 ile gelişecekse; Windows Phone'da, WP Blue ile gelişecek.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve x-scarface
serihan

serihan

Üye
Heyt be nokia'ma bak be yakında 1. olur diyeceğim ama uyan falan diyeceksiniz o yüzden demiyorum.Ama belli olmaz bu işler :D
wp9 çıkınca görürüz ve wp giderek ilerliyor android in ve ios un ilk hali gibi değil daha hızlı daha batmadı gelişecek.

MaxipmaN

Üye
nokia batmaz kurtardı k.çı :ehe

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar WP8'e hergün yeni bir uygulama çıkıyor.

sinatt_28

sinatt_28

Üye
nokia batar bb batmaz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
iosu açabilirsin ama wp yi açamazsın Gökçen. iosu açmasan bile uygulama yükleyebilirsin. wpye bi oyun geldimi ucuzlasın diye bekle dur
Haklısın Can ne deyim. :sır:

[ENGİN];6109527' Alıntı:
Dogru söze ne haced Gökçen :) Nokia ile alakalı ve alakasız konulara girip nokia'yı batırmaya çalışıp bir türlü batıramayanlar da var maalesef :D
Abi öyle iki dudak arasından çıkan bir cümle ile batsaydı firmalar, şimdiye batmadık firma kalmazdı. :)

Can kardeşim yukarıdaki gokçen abi olayı dışında hiç birini senin için söylemedim. Alınma bazı tartışma çıkaracak arkadaşları şimdiden susturursam tartışma çıkmaz. Herkese iyi forumlar diliyorum
Kardeşim, benim için sarf ettiğin sözler için çok çok teşekkür ederim, canımsın.

Genel olarak bir söylemde bulunmak istiyorum:

Benim için önemli olan hitabın nasıl olduğu değilde, kişinin söyledikleriyle, konuştuklarıyla veya anlattıkları ile muhatabının özüne ne kadar inebildiğidir. Kişi başkalarıyla olan ilişkilerinde çok bilmişlik dediğimiz tabir ile değilde, sözleriyle, fikirleriyle, karakteriyle, kişiliğiyle ve hatta tavır ve hareketleriyle örnek olmalıdır.

Bizler burada birnevi sanal bir aile oluşturmuş bulunmaktayız, bu yüzden elbetteki birbirimize karşı bütün güzel huy ve hasletler gibi nezaketi de tatbik etmemiz icap eder.

Bunların dışında en önemlisi kişinin konuyu doğru değerlendirmesi, eleştirmesi, olaylara ve sorunlara daima yansız bakmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve x-scarface
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Varmı öyle tarafsız,yansız bakmak konulara :D Gökçen

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt