ya hiç sorma sms geldimi üsteki bar bile inse yetr
Bunu bilen çıkmaz. Ama bunu yapmak için gerçekten dosyalarla oynanması lazım. Veya bi program ama böyle bi programı niye yapsın ki
Herneyse... Belki bilen çıkar. Fazla konuna girmiyim.şu 1 yeni mesaj gitsin de ayar oluyorum ya

ya en azından gorunesin annda iyidi
bellede pat diye çıkınca merak ediyor insan kız yani

En iyi çözüm kız arkadaşının olmamasıdır o zman bakan olmaz![]()
![]()

görsün kaç yazar ki. Elimi sallasam ellisi diyorum. Ayrılamıyor 
Zaten o kızla çıkıpta başkasına bakıyorsan ayıp.O zman mesajın gelmesinde bir sıkıntı yok.En fazla küfürle mesaj gelir artık kızlar onu da pek önemsemez olmuş
+0,5 olmama yönüne katılıyorum
+0,5 olması yönüne katılıyorum
Toplam +1
Biz erkekler iştegörsün kaç yazar ki. Elimi sallasam ellisi diyorum. Ayrılamıyor
![]()

Zaten o kızla çıkıpta başkasına bakıyorsan ayıp.O zman mesajın gelmesinde bir sıkıntı yok.En fazla küfürle mesaj gelir artık kızlar onu da pek önemsemez olmuş![]()
Küfür görürse ki Ölümlerden ölüm beğeniyim. Küfür sevmez
Ah bi çıksa mesajı gizleyen. Hatta Mesajları komple gizlesin 
İşin zormuş be usta
Olsun. Bazen beni dövecek gibi oluyor. TırsıyorumKüfür görürse ki Ölümlerden ölüm beğeniyim. Küfür sevmez
Ah bi çıksa mesajı gizleyen. Hatta Mesajları komple gizlesin
![]()
Ben mr.applock kullanıyorum mesajlara şifre koydum şifresiz açılmıyor bunuda deneyebilirsiniz

İşin zormuş be ustaBen mr.applock kullanıyorum mesajlara şifre koydum şifresiz açılmıyor bunuda deneyebilirsiniz
![]()
![]()
Menü>>"Mesajlar" komple gizleyecek prgram arıyorummm 

Koyuyum. Farketmiyor. Bu sefer şifre ne diyor ? Al başına belayıMenü>>"Mesajlar" komple gizleyecek prgram arıyorummm
----------Eklendi @ 02:46:57 ---------- Yazıldı @ 02:45:29 ----------
+ iphone hastası. Şaka vb. Programları biliyor. Ben en iyisi telefon götürmiyim![]()
Allah yardım etsin ne diyeyim
Neyse konuyu dağıtmaylım arkadaş kızmasın 
![]()
Allah yardım etsin ne diyeyim
Neyse konuyu dağıtmaylım arkadaş kızmasın
![]()
Cevabını aldı zaten. Oda ben gibi aynı. Aynı dertten muzdaribiz.
ama biz yinede çıkalım yeter 
beyler bellede mesaj gelince 1 yeni mesajınız geldi diyor bn ole çıkmasını istemiyom navi barın aşşağıya inmesini istiyorum bole birşer varmı yada sadede 1 yeni mesaj geldi yazısı kalksada olur yardımlarınızı bekliyorum

sende çok şey istiyorsun valla bende böyle olsun istiyordum oldu![]()
anlat bee ölüyorum burda. Sabaha kadar bulmam lazım