bir çoğunuz okumuşsunuzdur am yine de ekledim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
bir çoğunuz okumuşsunuzdur am yine de ekledim
--------------------------------------------------------------------------------

• Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu ?

• Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını?

• Fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 unun, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini?

• İnsanların yaşamları boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini?

• İdrarın zifiri karanlıkta parladığını?

• Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini?

• Hapşırmayı engellemeye çalışırsan,basındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini?

• Hapşırdığın sırada gözlerini acık tutmaya çalışırsan, yerlerinden fırlayabileceklerini?

• Hınzırların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman baslarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını?

• Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını?

• Farelerin ve atların kusamadıklarını?

• Kulaklık kullanarak 1 saat süreyle müzik dinlemenin kulaktaki bakteri şayisini %700 arttırdığını?

• Çakmağın kibritten önce bulunduğunu?

• Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu?

• Bu yazıyı okuyanların büyük çoğunluğunun ilk maddeyi okuduktan sonra merakla, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını?...Biliyormuydunuz…?

Master_Evil

Master_Evil

Üye
Kulaklık kullanarak 1 saat süreyle müzik dinlemenin kulaktaki bakteri şayisini %700 arttırdığını?
ben bunu kendim öğrendim zaten :coold:

omayra

Üye
dirseğini yalayan birkaç eleman çıktı discovery'deki mit avcıları programında :D

c3r3n

c3r3n

Üye
ilk maddeyi okyp hmn denıyenlerdnm :ehe aslnda hapsırırken gözleri acık tutmaıda denemek lazım :kop:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ben denemedim.... :)

POWER

POWER

Üye
Sazan çook :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Daha önce okuduğumda dirseğimi yalamaya çalışmıştım ama şimdi olmayacağını biliyorum. O yüzden denemeye gerek yok :ehe

PRéNSéS_Mm.

PRéNSéS_Mm.

Üye
• Kulaklık kullanarak 1 saat süreyle müzik dinlemenin kulaktaki bakteri şayisini %700 arttırdığını?

ßuda demektirki bnm kuLagim bakteri doLuuuu:pokey:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...