Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir CFW yuklemesini anlatirmisiniz ltfen...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByRedox
Üye
Konu Sahibi
bir CFW yuklemesini anlatirmisiniz ltfen...
ben telefonuma cfw yüklemek istiyorum ama telefon acıkmı kapalımı olcak phonixde Rm-718 Dosyasına attım phonixden neler yapcam madde anlatırmısınız yapılması gerekenleri anlatırmısınız notlar ltfen söhleyin de su belle beni deli etmesin...
cihatyılmaz
Üye
kardeş dün anlatmıştım sana face te galiba olmadı bak şimdi tek tek anlatıcam
video burada
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
önce dosyaları gerekli klasöre at
daha sonra phoenix i aç telefonu bağla
no connection yazan yere tıkla telefonu seç
daha sonra file menüsünden scan product de
sol alt tarafta ready yazısını görünce flashing yazan yerden firmware update e tıkla
ordan 3 noktalı seçenek bölümüne tıkla yukarıda
zaten tek bi dosya çıkar onu seç daha sonra aşağıdan options a tıkla orda yazılım dosyaları çıkıyo en altta kırmızı olanı sil
sonra tmm de ordan çık sonra da refurbish e bas okadar.
ByRedox
Üye
Konu Sahibi
Rm-718 in icine dosya halindemi atcam bide yarın kesin bole yapcam saol azıcıdan cıkartıyorum...
Mad EagLe
Üye
Cfw'nin içinde 7 tane dosya bulunur onları RM-718'e atıp phoenixin kurulu olduğu dizinde products klasörüne atacaksın.
Hocam birşey soracağım cfwyi flash atar gibi kuruyoruz tamam fakat geri dönerken ne yapacağız ? Bende 111.040.1511 yüklü orginale dönmek için naviden orginal dosyaları telefona flashla atmamız mı gerek ?
Hocam birşey soracağım cfwyi flash atar gibi kuruyoruz tamam fakat geri dönerken ne yapacağız ? Bende 111.040.1511 yüklü orginale dönmek için naviden orginal dosyaları telefona flashla atmamız mı gerek ?