Kral 63 Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Eyvalla zaza kardeşim buyur benden de sana gelsin sevdiğine verirsin Genişletmek için tıkla ... abim istemiyorsa ben alayım hiç sevgilime çiçek almadım sevinsin garibim
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Eyvalla zaza kardeşim buyur benden de sana gelsin sevdiğine verirsin Genişletmek için tıkla ... abim istemiyorsa ben alayım hiç sevgilime çiçek almadım sevinsin garibim
Xilence Kapalı Hesap zaza' Alıntı: vay abi ne oluyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu Çok İyi Bir Laf Olmadı --------------- Ekleme --------------- Buket Ablamdan Başka Kimseye Vermem
zaza' Alıntı: vay abi ne oluyoruz Genişletmek için tıkla ... Bu Çok İyi Bir Laf Olmadı --------------- Ekleme --------------- Buket Ablamdan Başka Kimseye Vermem
Xilence Kapalı Hesap zaza' Alıntı: sen karışma Genişletmek için tıkla ... O Zaman Benden Sana Gül Değil Bir Kutu Pro Gelsin
zaza' Alıntı: sen karışma Genişletmek için tıkla ... O Zaman Benden Sana Gül Değil Bir Kutu Pro Gelsin
zaza Üye muz57' Alıntı: O Zaman Benden Sana Gül Değil Bir Kutu Pro Gelsin Genişletmek için tıkla ... ben sigara bile kullanmıyorum ne pro ©The_Gespenst©' Alıntı: Zaza abiye gül şekilli dişlik verirdim Genişletmek için tıkla ... sen hele yaşlan aynısını ben sana yapıcam necmi kardeşime
muz57' Alıntı: O Zaman Benden Sana Gül Değil Bir Kutu Pro Gelsin Genişletmek için tıkla ... ben sigara bile kullanmıyorum ne pro ©The_Gespenst©' Alıntı: Zaza abiye gül şekilli dişlik verirdim Genişletmek için tıkla ... sen hele yaşlan aynısını ben sana yapıcam necmi kardeşime