Bir Bilene Sor ellerimde Cam kırıkları Var Nasıl Çıkarabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir Bilene Sor ellerimde Cam kırıkları Var Nasıl Çıkarabilirim
Sağlık Sektöründe Görev Yapanı Yada bu Konu Hakkında bilgisi olan Bir kişi Bana yol Gösterirse Sevinirim ellerimde Cam Parçaları var parmakta Etin altında Bir Kaç defa Kendim iğne ile Çıkarmak için uğraştım çıkaramadım hem görünmüyor hemde etin içinde geziyor Parça Hastaneye gidicem Ama hangi bölüme gideyim Hangi doktor Bakar buna

rstsn

rstsn

Üye
bence acile git ordan seni yönlendirirler

• Beğen
Tepkiler: tragedie
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence acile git ordan seni yönlendirirler
Düşündüm Ama direk Hangi bölüm Bakıyorsa oradan sıra Alıp o doktora gideyim diye düşündüm Çünkü Çalıştıgım yerde İş çok yoğun izin alma problemi olur

rstsn

rstsn

Üye
:bilmm maalesef çok hasteneye gitmişliğim yok

• Beğen
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:bilmm maalesef çok hasteneye gitmişliğim yok

eyvallah bende nette biraz Araştırdımda Böyle görünmüyen Parçaları Mikro cerrahi bölümü Bakıyormuş Bizim buradaki Hastanede mikro Cerrahi bölümü yokmuş :(

son.kral

son.kral

Üye
benim de hayatım boyunca hastaneye gitmişliğim yok. Allah acil şifa versin.

• Beğen
paradox07

paradox07

Üye
Vezne gibi bir şey varsa orda derdini anlat yönlendirirler seni zaten.sıra alınan yer varsa eğer.yoksa da acile git orda yönlendirirler.bu yönlendirme bi kaç saat sürmez 5 6 dakka anca

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye

Düşündüm Ama direk Hangi bölüm Bakıyorsa oradan sıra Alıp o doktora gideyim diye düşündüm Çünkü Çalıştıgım yerde İş çok yoğun izin alma problemi olur

yemişim işi gücü boş ver sağlık her şeyden önce gelir intihap kapmadan git bir acile allah korusun elin kesilse o iş yeri seni çalıştırmaya devam edecekmi

• Beğen
55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
cildiye yada plastik cerrahi

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

doktora gidin

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah Arkadaşlar Bayramdan Sonra gidiyorum Doktora Yanlız bu Dayıda iyi Sabır varmış gerçi Benim elimdeki kırık camlarda Yaklaşık 3 aydır var ellerimi yumruk Yaptıgım zaman bile Acıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Geçmiş olsun :(

furkan5800

furkan5800

Üye
3 Aymı ?

Joker.

Joker.

Üye
Nasıl Girdi Onlar ? Bizim sınıfta bi bız vardı eline uçlu kalemin ucu girdi:)Sonra bi kızda ona demişki(uğdurmada sınıfta 1 numaradır)o uç bi arkaşına mı ne batmış2 gün sonra ölmüş demiş :ehe :ehe .Neyse eline batan kızın ucu çıkarmaya çalkltık yok ise sadece boyasıymış.
Bu hikaye nerden geldiyse .

Abi hakatten nasıl girdi eline o camlar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Cama yırmıh atmıştır

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ben Pvc Montaj İşinde Çalışıyorum Pencerelerin Camlarını taşırken elime Battı cam kırıkları içinde Kırılmış bende Farketmedim Yarada kapanmış kırıklar içinde Kalmış Cama Yumruk atmak Bize Yakışmaz :)

Üst Alt