bir bakın da şu kardeşinize yardım edin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bir bakın da şu kardeşinize yardım edin :)
fiyatı 600 tl yi geçmeyecek flaşh playerli bir telefon var mi onereceginiz. Önerenlere şimdiden

Lg Optimus Hub bakabilirsiniz şu an bimeks de 580 TL Ace da kısıtlı flaşlar bildiğim kadarıyla Flash Light var ama Optimus Hub da Adobe Flash Player Mevcut

Konu Sahibi
arkadaşlar samsung istemiyorum diğer önerilere açığım ama

__xXx__

Üye
ikinci el düşünür müsünüz? eğer düşünürseniz neo v önerebilirim

__xXx__

Üye
yine cihazın temizliğine göre değişir ama 600 tl ye temiz denebilir bir cihaz bulursunuz

yine cihazın temizliğine göre değişir ama 600 tl ye temiz denebilir bir cihaz bulursunuz

evet arkadaş haklı temiz ben bir ara neo v bulmustum ama satıldı daha önce söleseydin sölerdim sana hemde beyaz renk iki ay kullanılmış en ufak çizik yoktu ben sana o fiyata en iyisi neo v diyorum daha iyisi yok o fiyata

nokia c6-01 veya 603 alabilirsin o fiyata dediğin özellikler ve daha fazlası mevcut

__xXx__

Üye
adam flash player ı olan telefon diyo c6-01 de de 603 de de flash yok ki

Yunkaai

Üye
evet 603 de flash varsa bakmalîsın bi

edit : flash yokmus bosver

Konu Sahibi
nokia c6-01 veya 603 alabilirsin o fiyata dediğin özellikler ve daha fazlası mevcut

Kardeşim ama c601 de flaşh player yok ki

---------- Eklendi @ 23:14:28 ---------- Yazıldı @ 23:13:31 ----------

galiba yine en iyisi sony ericsson neo v gibi duruyor

Gio'nun flashı adobe olmasa da bence yeterli. Ama neo v daha cazip

ByYlmzZz

Üye
xperia neo V 600 liraya sıfırdan farksız bulabilirsin hatta kutusu açılmamış olanlar bazen denk geliyor bu fiyata...ben bundan 2 ay önce bu forumdan bazı arkadaşlarım bilir 600 tl'ye kutusundaki bandrol bile yırtılmamıştı telefon daha ele değmemişti ve 600 liraya aldım..

Konu Sahibi
iyi almışsin kardeşim 600 tl ye gerçekten. Bana da öyle denk gelse ah

Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...