Bir bakın arkadaşlar lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kara_efe

Üye
    Konu Sahibi
Bir bakın arkadaşlar lütfen...
nokia c6-01 mi? yoksa samsung galaxy fit mi? olumlu ve olumsuz yorumlarınızı beklıyorum, sizlere göre almak istiyorum yeni telefonumuu..

zeusahmet

zeusahmet

Üye
ben galaxy fit derim androidli süper

kara_efe

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kullandınız mı? ve neden galaxy fit ?

estorak

estorak

Üye
ben de c5-03 kullandıktan sonra nokianın dokunmatiğinden nefret ettiğim için galaxy fit yada galaxy gio ya felan bakmanı tavsiye ederim

karayel90

karayel90

Üye
Telefonun ekranı zaten basmatik ve galaxy fit donanımsal olarak iyi.Android gibi güzel başka bi işletim sistemi yok symbian bada windows mobile fasa fiso androidden şaşma derim

Lenneth

Üye
C6-01 kapasitif ekrandır yani hassastır, ikisi arasında kesinlikle C6-01.

500 lira civarında iyi olabilecek Huawei Ideos X5 , Samsung Galaxy Gio var. Bu 2'sinide inceleyin.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
nokianın dokunmatiği berbatt

fireman87

fireman87

Üye
Nokia'ya güvenemiyorum bu devirden sonra, ne olucağı belli değil.. FİT'i bilmiyorum pek.

zeusahmet

zeusahmet

Üye
fit kullanmadım ama androidli samsung kullanıyorum çok da memnunum fit özelliklerini inceledim karşılaştırdığın telefondan daha iyi

PriZm

PriZm

Üye
Android al ne alırsan al:oke:

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
fanatik değilim iyi olandan yanayım fit ideos x5 bilemem 2.elde pek para edeceğini ve pazarı olduğunu düşünmüyorum android piri deyince akla samsung ve htc geliyor imkanların gereyince fit biçilmiş kaftan

PriZm

PriZm

Üye
İdeos x5 alırsan 600 tl içindeki en iyi yatırımı yapmış olursun.ama satarken sorun çıkabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt