Dawn
Emekli Yönetici
bir aşk hikayesi
Günlerden bir gün bir çift yaşarmış o kadar cok birbirilerini severlermişki haytında bir günü bile ayrı geçmemiş yüregineki sevgi ask hiç bitmemiş günlerden birgün kadın cok hastalanmış doktor saglıgına dikkat etmesini uyarmış kadın eve geldiginde kocası ona cok büyük bir çicek satın almış ama evde yer olmadıgı için 2 kat üstteki boş daireye yerleştirmişler adam eşini uyarmış bu cicek cok özeldir günde 3 dafa bol bol sulanması lazım diye eklemiş bir iki gun kendi bakmış çicege ama günerel geçtikçe ilgiyi kesmiş kadın bakmak zorunda kalmış aradan yı llar geçmiş kadın günde 3 defa merdiven inip çıkmaktan bıkmış çicegi sulamsını söymiş adama ama kabul etmemiş dayanamaış kadın eşinin kendisine yaptıklarından sorumsuzluklarından ondan boşanma kararı alır ve dava acar hakime herseyi anlatır hasta oldugunu ama kocasının kendisine hiçbir şekilde yardım etmemesini birde yetmezmiş gibi senlerce 2 kat üstteki bi çicegi gude defalrca sulanması anlatmış hakim adama sormuş neden bunları yaptın adam cevaplar
Hakım bey karımı hastaydı doktoru bana onun yürüyüş yapmaması halinde sakat kalabilecegini söyledi bende cok düşündüm onun hergün yürümesi için kendini mecbur hisstmesi bir çiçek aldım ve evin 2 ci katına koydum aslında bu cıcek suyu sevmez karıma yalan soyledim onu sulaması için üstelik o her çiçegi suladıgında ben ardından gidip cicegin suyunu döküyordum
alıntıdır
Hakım bey karımı hastaydı doktoru bana onun yürüyüş yapmaması halinde sakat kalabilecegini söyledi bende cok düşündüm onun hergün yürümesi için kendini mecbur hisstmesi bir çiçek aldım ve evin 2 ci katına koydum aslında bu cıcek suyu sevmez karıma yalan soyledim onu sulaması için üstelik o her çiçegi suladıgında ben ardından gidip cicegin suyunu döküyordum
alıntıdır