Cihandar
Üye
Bir An Vardır Ya Ölmek İstersin.. İşte O.. xD xD
Farenin yanındaki kum saati imlecinin meşgul durumunda kitlenmesi.
-Winampte 500 küsür şarkılık şarkı listesi yaparken son şarkıyı eklerkene bir anda çift tıkla açılması üzerine bütün emeğin boşa gitmesi klavyeye vurarak kafa göz yarma isteği duyulması..
-Dolaşan kulaklık kablosu
...
-Tamamen kapalı antep fıstığı...
-Çorapla ıslak biyere basmak
-İshal olduğunu osururken anlamak. ıyyhhh
-Karşıdan karşıya geçmekte iken arabanın geldiği görülerek durulması fakat arabanın aniden yavaşlayarak önünden 10 dk da geçmesi boşuboşuna beklemiş olmak
-Orta okul yada lisede simitle beraber ayran içerken ayranın kravata dökülmesi
-Eger Bu mesajı 20 kişiye gondermezsen bu gece olacaklardan sen sorumlusun vb. mesajları okuyamamak(!)
hayattan öyle bi tiksindiriyor ki..
-'' bEN SeNi sEfeRkEN SaNa Sormadımki... '' nickli [email protected] kişisinin seni msn'de eklemesi ( Şahsen atlıyodum aşağı )
-Yolda yürürken kafana klima suyu damlaması.
-AirTies zırt-pırt modeminizin internet bağlantısı kesildi uyarısının sağ alttan çıkması..

-Winampte 500 küsür şarkılık şarkı listesi yaparken son şarkıyı eklerkene bir anda çift tıkla açılması üzerine bütün emeğin boşa gitmesi klavyeye vurarak kafa göz yarma isteği duyulması..
-Dolaşan kulaklık kablosu
...
-Tamamen kapalı antep fıstığı...
-Çorapla ıslak biyere basmak
-İshal olduğunu osururken anlamak. ıyyhhh

-Karşıdan karşıya geçmekte iken arabanın geldiği görülerek durulması fakat arabanın aniden yavaşlayarak önünden 10 dk da geçmesi boşuboşuna beklemiş olmak
-Orta okul yada lisede simitle beraber ayran içerken ayranın kravata dökülmesi
-Eger Bu mesajı 20 kişiye gondermezsen bu gece olacaklardan sen sorumlusun vb. mesajları okuyamamak(!)
hayattan öyle bi tiksindiriyor ki..
-'' bEN SeNi sEfeRkEN SaNa Sormadımki... '' nickli [email protected] kişisinin seni msn'de eklemesi ( Şahsen atlıyodum aşağı )
-Yolda yürürken kafana klima suyu damlaması.
-AirTies zırt-pırt modeminizin internet bağlantısı kesildi uyarısının sağ alttan çıkması..

hemde nasıl sinir oluyorum