Bir Allahın Kulu Cevap Yazsın!Galaxy s, telefonum komple açılmıyor. Sadece downgrade moda alınıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Bir Allahın Kulu Cevap Yazsın!Galaxy s, telefonum komple açılmıyor. Sadece downgrade moda alınıyor.
telefonum bu hale geldi ne yapmalıyım? internetten bir sürü cf root kurdum ama hiç biri uyumlu çıkmadı doğal olarak tel açılmadı. 2 gün önce bitane bulmuştum o uyumlu çıkmıştı ama şimdi onu bulanıyorum. Telefonsuz kaldım .Artık Allahını seven yardım etsin , çünkü kafayı yemek üzereyim . Nerdeyse ağlıycam o durumdayım... Yokmudur bunun çözümü???

Türe

Türe

Üye
Download mode alip stock rom yukle ;)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Download mode alip stock rom yukle ;)
ben androidde yeniyim. Biraz daha yardımcı olursanız ? Download moda alıp nasıl yükleyeceğim stock romu ?
kaç gündür hayatımdan bezdim valla. Bari siz cevap yazıp gitmeyin...

- - - Eklendi - - -

Ya lütfen ya yeter artık ya vallahi billahi bezdim hayatımdan. 1 kişi bile yokmu bu işlerden anlayan ???

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Reis sanırsam telefonu yeni aldin.Bence hemen acale etmeseydin bu işlerde.Bak android rom bölümünde vardır.Galaxy s2 alsaydın yapardım sorunuda s de bnm dediğim yöntem olurmu bilmem,android rom bölümüne yaz arkadasın dediği gibi rom bul Downloadmode alip bir dene açılmazsa bilemem!

Türe

Türe

Üye
Ses kisma + acma kapama tusu + menu tusuna ayni anda basili tutun bir ekran gelecek ses yukseltme tusuna basin ekranda download mode filan yazacaktir pc ye baglayin ve internetten galaxy s icin indirdiginiz orjinal yani stock romu odun uzerinde flaslayin . Once odini indirin . Sonra indirmis oldugunuz yazilimi odini actiktan sonra pda bolumune basarak orjinal yazilimi secin sonra start a basin

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
şimdi türkcell rom yüklüyorum galba olacak. Ama ondan sonra ne yapıcam ? elimde cyanogen mod 9 un nightly dosyası yani updatesi var ama ona uygun cf root bulamıyorum.

Türe

Türe

Üye
Xda ya baktin mi

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
neyse zaten kendimi aştım şuanda , çökmekte olan telefonu cyanogenmod9 yükleme aşamasına kadar getirdim. :D Şuan kendime inanamıyorum :D genede saolun.. :D onu yükledim bunu yükledim türkcellin kendi romunu yükledim sonra cf root yaptım şimdi cyanogenmod yükliycem. Hafıza kartı sorun çıkartıyo şimdi onla uraşıorm :D

- - - Eklendi - - -

oooh cyanogenmodda yükledim. Daha dün ben bu telefonu servise yollıycam çaresi yok diyodum şimdi telefonu açtım üstüne rom kuruyorum :D yardım eden herkese teşekkürler. Konu :locked: olabilir...

legolas29

legolas29

Üye
Buyuk basari vallahi :)

PriZm

PriZm

Üye
telefon 3 gun zor dayandı sana. keske biraz bu isleri ogrenip ondan sonra yapsaydın :)

PriZm

PriZm

Üye
az cok bilmekle olmuyor.ya tam bileceksin yada hic bilmeyeceksin :D yanlislikla bootloaderi silip download modu bozarsan sonra forumda bagirip durursun :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
az cok bilmekle olmuyor.ya tam bileceksin yada hic bilmeyeceksin :D yanlislikla bootloaderi silip download modu bozarsan sonra forumda bagirip durursun :D
az cok drrken bootloaderi silmeyecek kadar biliyorum. :D ya pmden bise sorucamda size yardim edermsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt