Bios Logosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
Bios Logosu
Merhaba arkadaşlar bios logosunu değiştirdim tekrar orjinal hale getirmem mümkünmü acaba eski görünümüne sahip olabilirmi yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. iyi forumlar

fullwar

fullwar

Üye
BIOS açılış ekranı mı ? OS açılış ekranı mı ? Biosa ise (nasıl değiştirdin diyeyim :)) Biostan defath ayarlara dön ve kaydet. OS ise, OS sürümüne uygun loader indir ve defaulth de yeterli.

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarın açılış logosunda sus yazıyordu Asus Suite die bi programda My Logo vardı bilgisayar açılışndaki resimi değiştirdim :) şimdi eski haline çevirmek istiyorum mümkünmü acaba ?

fullwar

fullwar

Üye
bilgisayarın açılış logosunda sus yazıyordu Asus Suite die bi programda My Logo vardı bilgisayar açılışndaki resimi değiştirdim :) şimdi eski haline çevirmek istiyorum mümkünmü acaba ?

Aynı progrmala yapılması lazım. Olmazsa BIOS'a girin ve sağ taraftan default ayara getirin. Save deyip yeniden başlatın.

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
aynı programda orjinal resimi nerden bulacam ki sadece istediğin resimi seçebiliyorsun biosa girip default yaptım açılış logosu hala aynı :)

fullwar

fullwar

Üye
Mesela OS'yi orjinal hale getiren Boot Loader programları var. Onlarla şansını bir dene istersen. Genelde onlarda Logo seçenekleride oluyor.

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anakartın kendi orjinal programı varken neden başka programı indireyim ki ?

fullwar

fullwar

Üye
kardeş anakartın kendi orjinal programı varken neden başka programı indireyim ki ?

Anlatamadım galiba. Az önce söyledim kendi programıyla olması lazım dedim. Bana aynı resmi nereden bulacağım dedin. Bende sana yolunu söyledim. İster elindekini ister başka programı indir. Genelde Setup BIOS Default gibi bir seçenek olur ve normale döner. O programlar resmi değiştirdiği gibi geride getirebilir.

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi

işte logo menüsü

---------- Eklendi @ 22:21:49 ---------- Yazıldı @ 21:41:51 ----------

Güncell..

---------- Eklendi @ 23:08:56 ---------- Yazıldı @ 22:21:49 ----------

Güncell.. yardm

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Gayet açık ve net yazıyor.

2. seçeneği seçersen hem logoyu hemde biosu güncelliyor
3. seçeği seçersen sadece logoyu güncelliyor.

tercih sana kalmış.

2. seçeneği seç, daha yüksek sürüm varsa biosunu da güncellesin.:oke:

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
Gayet açık ve net yazıyor.

2. seçeneği seçersen hem logoyu hemde biosu güncelliyor
3. seçeği seçersen sadece logoyu güncelliyor.

tercih sana kalmış.

2. seçeneği seç, daha yüksek sürüm varsa biosunu da güncellesin.:oke:

en güncell biosu indirip kurdum otomatik güncellemiyor indirdiğin biosu kuruyor ben bios logosunu değiştirdim fakat eskisi gibi olmasını istiyorum orjinal asus logosu

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bu video işini görecektir umarım.

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
Bu video işini görecektir umarım.

yardımın için teşekkürler ama galiba sen form başlığını okumadın biosu güncelledim açılış logosunuda değiştirdim orjinal logosu ve açılışı tekrar nasıl yapacam onu soruyorum ben :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

yardımın için teşekkürler ama galiba sen form başlığını okumadın biosu güncelledim açılış logosunuda değiştirdim orjinal logosu ve açılışı tekrar nasıl yapacam onu soruyorum ben :)

Başlığı okumamış olsaydım sana konuyla alakasız bir video bulmuş olurdum.:naughty: İngilizce olması sorun yaratıyorsa senin için türkçe kaynak bulmaya çalışırım.:hmmm

Neyse, gelelim sorununa,

Anakartın üzerinde CMOS reset tuşu varsa yada jumperla bios'u resetle. Bunlarla yapamıyorsan anakart pilini çıkartarak dene.
Anakartının modeline göre bios ayarlarına girdiğinde bios güncellemesi yapabilme ihtimalin var. Ben de P5Q Deluxe varken sık sık logosunu değiştirip duruyordum. Biosu yeniden güncelle, yapabiliyorsan windows ortamında değil. Bu arada güncelle derken; en son indirip kurduğun biosu tekrar üzerine kurabilirsin.

Anakart modeli nedir bu arada?

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
p8h61 Usb3

justice4ewer

Üye
    Konu Sahibi
bin kez resetledim logo hala aynı :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Bios u tekrar yukledin mi, yuklediysen bios ayarlarindayken default settings i sectin mi? ayrica bios profilleriyle ilgili bir bolum olmasi gerekiyor. overclockcular icin. neyse normalde bios surumu guncellediginde yada tekrar kurdugunda sifirlamasi lazim. ben bu durumda pes ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt