arkadaşlar merhaba ben bu dosyayı ındırdım sanırım 160 mb falan ne yapmam gerekiyo detaylı anlatabilirmisiniz.sizler gibi aklı başında insanlar bu işleri müthiş beceriyor.bravo.
arkadaşlar merhaba ben bu dosyayı ındırdım sanırım 160 mb falan ne yapmam gerekiyo detaylı anlatabilirmisiniz.sizler gibi aklı başında insanlar bu işleri müthiş beceriyor.bravo.
kardeşim elinize sağlık çok güzel ama nokta yerine virgül koyuyor. Dili ingilizce yapıp denedim hatta telefonu bile ingilizceye çevirdim hala nokta yerine virgül. ( Syn ye basınca türkçe karakterlerin çalışmadığını söylemiyorum bile xD )
hocam ben n97 ye yüklemeye çalışıyorum ama search phone dediğinde açma tuşuna basınca telefon komple açılıyo ve yazılım iptal oluyor. ben 5800 kullanıyorum ona her türlü FW yi kolayca atıyorum ama n97 beni baya zorladı yardım edin lütfen
arkadaslar bu cwf super cok hosuma gıtttı ama benımkı n 97 mini 555 oldugu ıcın olmuyor acaba dosyadakı isimlerini degıstırıp 555 yapsam olurmu tesekurler
bir kaç uygulamayı sildikten sonra (ram blow,egg clock,Kill Me,energy profile gibi ) telefon sürekli restart atıyor ne yapmam gerek bu uygulamaları kaldırmam için?