binbaşı oldum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz™

Aziz™

Üye
konuyu açtınmıki ben kutlamalar bölümüne bakmadım.dur bakayım kim ne olmuş:)

Revengeful

Emekli Yönetici
çok oldu :D

Aziz™

Aziz™

Üye
:)evet

alixkandemir

Üye
Tebrikler bu ne hız yahu 1 aylık bir üyesin alt tarafı geldiğin rütbeye bak
bu gidişle genel kurmaya bile aday olursun

Sehzade

Üye
hayırlı olsun birader

Aziz™

Aziz™

Üye
1 aylık bir üyesin alt tarafı geldiğin rütbeye bak

sağol ama konuşma tarzın hoş değil.1 aylık üyesin alt tarafı bu ne biçim konuşma.ben 2 yıllık bir üyeyim.bu nickim yeni.1 aylık üyeyim ama aktif ve paylaşımcı bir üyeyim.sitede edindiğim bir çevrem var.yöneticilerle irtibatım var.alt tarafı bir üyeymiş lafa bak.:nono:bugün herkes beni delirtmeye çalışıyor ya:off:

Revengeful

Emekli Yönetici
yaw sinirlenme ne bilsin 2 yıllık olduğunu. He bu arada noldu 1. hesabına neden 2.yi açtın?

passiv€ aggressiv€

Üye
tebrikler nice rütbelere...

alixkandemir

Üye
yaw sinirlenme ne bilsin 2 yıllık olduğunu. He bu arada noldu 1. hesabına neden 2.yi açtın?

yaw hakikaten 1. hesabını ne yaptın 2 yıllık üyeliğin olduğunu bilmiyorum ggherçektenn
seni buralarda yeni yeni görüyoruzda önceki üye adın neydi tanıyalım seni ona göre muamele edelim saygı hürmet gösterelim

Aziz™

Aziz™

Üye
arkadaşlar birinci nickimle aktif olamıyordum.evde bilgisayarım olmadığı için.yeni bilgisayar aldım.o nickimle aktif olmaya başladım.bir gün oturumu kapattım.bir işim vardı.işim bitince siteye girdim.uygunsuz konuşmak nedeniyle banlanmışım.adminlere ne yaptım diye itiraz ettim ama istediğim net cevabı alamadım.gerçekten ağzımdan şimdiye kadar hiç uygunsuz kelime çıkmadı çıkmazda.sonra bu nicki aldım.adminler kabul ettiler ve sil baştan başladım.ama dönüşüm muhteşem oldu heralde:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Tebrik ederim nice rütbelere

alixkandemir

Üye
evde bilgisayarım olmadığı için.yeni bilgisayar aldım.o nickimle aktif olmaya başladım.bir gün oturumu kapattım.bir işim vardı.işim bitince siteye girdim.uygunsuz konuşmak nedeniyle banlanmışım.adminlere ne yaptım diye itiraz ettim ama istediğim net cevabı alamadım.sonra bu nicki aldım.adminler kabul ettiler ve sil baştan başladım.

halen daha eski kullanıcı adını yazmış değilsin.
Kaldıki senin yerine bir başkası giriş yapıp küfürlü iletişimde bulunsa dahi (artık günümüz internet kafelerin hepsinde deepfreeze olmasına rağmen) ancak bir kez uyarı almış olursun. Tamamen atılma belli bir uyarı sayısını geçtikten sonra oluyor bunu biliyorum, böyle bir duruma maruz kaldığınızı zannetmiyorum.
Bu site içerisinde 2yıllık olmanıza önem verseydiniz zaten eski kullanıcı adınıza sahip çıkardınız.

Ben tek kelimeyle inanmıyorum 2 yıllık oluşunuza.

Aziz™

Aziz™

Üye
halen daha eski kullanıcı adını yazmış değilsin.
Kaldıki senin yerine bir başkası giriş yapıp küfürlü iletişimde bulunsa dahi (artık günümüz internet kafelerin hepsinde deepfreeze olmasına rağmen) ancak bir kez uyarı almış olursun. Tamamen atılma belli bir uyarı sayısını geçtikten sonra oluyor bunu biliyorum, böyle bir duruma maruz kaldığınızı zannetmiyorum.
Bu site içerisinde 2yıllık olmanıza önem verseydiniz zaten eski kullanıcı adınıza sahip çıkardınız.

Ben tek kelimeyle inanmıyorum 2 yıllık oluşunuza.

bak güzel kardeşim ben kimseyi bir şeye inandırmaya meraklı değilim ister inan ister inanma.o nickimle gayet güzel aktif oluyordum.2 yıldır hiç uyarı almadım.zaten ozanda dedi internet cafelerde olmuş olabilir diye.çünkü o zamanlar bilgisayarım yoktu sürekli cafelerde giriyordum.eski nickim aziz360.eski nickime sahip çıktım çıkmadım demedim konusunu bile açtım site hakkında bölümünde yöneticilere onlarca mesaj atıp itiraz ettim gösterin uygunsuz dediğiniz konuşmalarımı diye bana dedikleri tekşey hatırlamıyorum oldu.bu durumda bende bu nickle aktif olabilirmiyim dedim.çünkü bu normalde ibuna zin verilmiyor.onlarda kabul ettiler ve aktif üye oldum.şimdi evde bilgisayarımda va. iyi bir çevrem ve yöneticilerle irtibatım var.artık gerisini sen düşün

alixkandemir

Üye
Yöneticilerle irtibatının olması şimdi beni düşündürdü.
Ne diyeyim hayırlı olsun yarbayliğin
Açıklama yaptığınız için teşekkür ederim

Aziz™

Aziz™

Üye
rica ederim kardeşim.sanal ortam bu herkesin başına herşey gelebiliyor.daha dikkatli olmamız lazım.benimki şimdi ev ortamı olduğu için rahatım.artık tam istediğim düzeyde ilerliyorum.rütbe olsun.sitedeki çevrem olsun teşekkür sayısı olsun online saati vs. herşey istediğim ölçüde ilerliyor bu yüzden mutluyum.sende tebrik ettiğin için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt