Bin Yılda Bir Yaşanacak Durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Bin Yılda Bir Yaşanacak Durum
Bu gece 01.00’den 2 dakika 3 saniye sonra, saat ve takvim "01:02:03 04/05/06" şeklinde gerçekleşecek. Bu durum bir daha bin yıl sonra 3006 yılında yaşanacak.

03 Mayıs 2006 11:59
<div align="center"></div>

Erciyes Üniversitesi (EÜ) Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Coşkun, bu gece 01.00&#8217;den 2 dakika 3 saniye sonra, saat ve takvimin "01:02:03 04/05/06" şeklinde gerçekleşeceğini belirterek, bir daha bin yıl sonra yaşanacak bu ahengin güzelliklerle geçirilmesini tavsiye etti.

Yrd. Doç. Dr. Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu gece saat ve takvimin sayısal anlamda birbirini takip eden rakamlardan oluşacağını ve bunun bir daha bin yıl sonra 3006 yılında gerçekleşeceğini söyledi.
Bu durumun çoğu kişi tarafından "gereksiz" ya da "üstünde durulmayacak kadar basit bir olay" olarak algılanabileceğini kaydeden Coşkun, ancak bilimsel veriler göz önüne alındığında bu gecenin iyi değerlendirilmesi sonucunun ortaya çıktığı söyledi.

İnsan beyninin özel olan zaman dilimleri ile özel mekanlarda daha çok çalıştığını belirten Coşkun, bu durumun beynin verimliliğinin artmasını sağladığını ifade etti.
İnsanların bu gece uykularından fedakarlık ederek bu anı yaşaması gerektiğini anlatan Coşkun, şu bilgileri verdi:
"İnsan beyni bir tek şeye odaklandığında 5 kat daha fazla çalıştığı için bu anı yaşamalı, yeni düşünce ve hayallerin bu saatte gerçekleştirilmesi sağlanmalıdır. Kişi, sevdikleriyle birlikte olabilir, hiç unutmak istemediği olayları bu ana yayabilir.

Ayrıca, bir üniversite öğrencisinin gelecek planı, bir girişimcinin karar anı ya da hayata dair önemli şeyle bu zaman dilimine odaklanıldığı an gerçekleştirilebilir.
Tam güneş tutulması nasıl insanlar için unutulmaz hale geldiyse bu gece de öyle olmalıdır."

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(Haberci &#064; May 3 2006, 02&#58;19 PM) [post=327472]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu gece 01.00&#8217;den 2 dakika 3 saniye sonra, saat ve takvim "01:02:03 04/05/06" şeklinde gerçekleşecek. Bu durum bir daha bin yıl sonra 3006 yılında yaşanacak.
[/b][/quote]

çok ilginç bi haber paylaşım için saolasın

yitik savaşçı

Üye
Bence bu Öğretim Üyesi astrolojik tahminler filan yapsın... Takvim&#39;i insanoğlu belirlemiş... Hicri takvime göre de ne zaman gerçekleşeceğini hesaplasın bari... Yok uykunuzu bölün; yok kırmızı iç çamaşırı giyin...

Yıgen

Yıgen

Üye
cok ılgınc emegıne saglık

kikaksk

kikaksk

Üye
cok değişik bi olay ilk defa rast gelecez zaten bidahada gelmeyiz artık...

yitik savaşçı

Üye
Geçen sene de 00:01:02 03/04/05 yaşanmıştı...

DaRKoRaNGe

Üye
aslında çok ilginç,

gece saat 1 de,
1 &#39; i 2 dakka geçe
2&#39;yi 3 saniye geçe &&&&& çok hızlı ben ayak uyduramam
....

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(yitik oyun &#064; May 3 2006, 02&#58;48 PM) [post=327504]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Geçen sene de 00:01:02 03/04/05 yaşanmıştı...
[/b][/quote]
Onda öyle bir sıralama vardı sadece ama bunda saat takvim mantıklı bir sıralama var bu daha ilginç ve bir daha bin yıl sonra 3006 yılında yaşanacak.bu çok daha enteresan...

yitik savaşçı

Üye
06/05/04 03:02:01 bu da yaşandı... Hatta 05/04/03 02:01:00 bu da yaşandı...

tofy

Üye
çok ilginçmiş gerçektende

impavidus

impavidus

Üye
Tüh be tam o anda saate bakmayı planlamıştım ama unuttum Napalım nasipse 3006&#39;da artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt