BİMin Açılımı İçin ''Birleşik İslami Mağazalar'' Diye Bir Geyik Dönüyor Sizce Doğru Mu Bu ?

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
BİMin Açılımı İçin ''Birleşik İslami Mağazalar'' Diye Bir Geyik Dönüyor Sizce Doğru Mu Bu ?
Merak ettim doğrusu.

Tepkiler: jejep

Nadir

Emekli Yönetici
yıllar önce bende duymuştum ama zannetmiyorum..

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Saçma gibi sanki

u_cosar

Üye
Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından olan şirketin marka adı BİM�dir. Şirketin resmi ticari ünvanı BİM yani Birleşik Mağazalar A.Ş.�dir. (

Yanlız bu Alıntıdır.Araştırdım...

Arkadasın dediği dogru.O geyik sundan cıkmıs olabilir cemaatin magazası oldugu için böyle denmesi normal

bim in toz ve küp şeker paketleme işlerini yapan firmada çalıştım böyle bişeyi ilk defa duydum uydurma.ADESE alışveriş merkezinin açılımı için söylenen doğru olabilir ama..siyasi olduğundan yazmıyorum

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
bana da öyle gelmişti

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum artık

bimin sahibi başbakanın oğluymuş bence birleşik İSLAMİ olamaz herhalde

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Başbakanın oğlu mu?

cemaatin diye biliyorum ama ne kadar doğru bilinmez,cemaatle işim de olmaz

Praetor

Emekli Yönetici
Cemaatten önde gelen isimlerden Cüneyt Zapsu'ya aitti önce...
Sonra "first son" aldı işte...

Sizin için Ticaret Sicil'den araştırdım:

Burada 4 sütunda yer alıyor adı. Ticaret unvanı: BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.
Yani aslında "bim" kelimesinin açılımı unvanlarında mevcut değil. Sanki "Efe" Rakı gibi 3 harfli bir kelime kullanmışlar.
Ama bu anlamsız görünen kelimenin açılımı hakkında düşündüklerinizde haksız sayılmazsınız

Dafny

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Öyle ya da değil ne farkeder... ?? açılımı isterse "Babutsa nın İ.ne Merakı" olsun ne farkeder.. amaç alışveriş değil mi ??

kol@j

Üye
Bu ticari işletmeler hakkında duyulan dedikodulara hep şüpheyle yaklaşmışımdır.

BİM ürünlerinin kaliteli ve emsallerine göre ucuz olduğunu görmek mümkün.

emsallerinin pastadaki dilimini küçülteceği için yıpratılması pek ala mümkün...

bu yüzden bu türlü dedi kodu haberlere itimadım da zayıftır.

Uruloki

Üye
cüneyt zapsunundu hani başbakan yardımcısı olan neyse tabi o da cemaate yakın bir isim sonra a101 açtı bim i satarak onuda sattı en son for you yu açmıştı ee biraz garip bir olay fındık ülkesine fındık ithal eden bir adam artık siz düşünün bu ara siz ZAMAN gazetesini terstden okuyun