Bimcell'den PTTCELL'e geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Esselians

Üye
    Konu Sahibi
Bimcell'den PTTCELL'e geçiş
Bimcell kullanmaya başladım 1 ay oldu memnunum ancak telefona mb dayanmıyor her hafta 14,5 tl lik paketi yapmak bana zulüm geliyor. Bimcell den başka hatta geçmek için süre gerekiyor mu sadece numaramı taşıdım Bimcell'e. Pttcell sınırsız internet paketi cazip geldi bana eğer oluyorsa yarın gidip Pttcell'e geçiş yapmayı düşünüyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

rrecep

rrecep

Üye
Bimcell'de 25 liraya 500 dakika ve 2gb var,bunu dene bence.

blastx

blastx

Üye
pttde sinirsiz net olayi bitti zaten arkadasin dedigi gibi bimcell super ikili paket yapabilirsiniz

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Vay be pttcell demi sınırsızdan vazgeçmiş vodafone gibi. Neyse iyiki almışım zamanında yavaş ama sınırsız hiç değilse kota derdi yok mobil veriyi hiç kapatmıyorum.

blastx

blastx

Üye
aynen bende kullaniyorum cok iyi sabit fatura ve sorunsuz

rrecep

rrecep

Üye
Netin en iyisi bende.Avea 30'luk Basicell:Her yöne 500 dakika,Her yöne 2000 mesaj,2 gb adil kullanım sonrası 128 kbps sınırsız net=30 lira.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Netin en iyisi bende.Avea 30'luk Basicell:Her yöne 500 dakika,Her yöne 2000 mesaj,2 gb adil kullanım sonrası 128 kbps sınırsız net=30 lira.
Dost bu paket devam ediyor mu ve faturasız mi

blastx

blastx

Üye
ben olsam faturali avaya bulasmam magduru cok var biride siz olmayin ama aveada kafana gore 800 paketi var bi inceleyin is gorur

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Faturasız mi bana faturasız sınırsız üçlü paket lazım 30 tl geçmeyen

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Yok mu polis akrabanız? Aveada Egm mega tarifede 1000dk her yöne, 1000 sms her yöne, 4gb internet var 27 tl hem de.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Yok mu polis akrabanız? Aveada Egm mega tarifede 1000dk her yöne, 1000 sms her yöne, 4gb internet var 27 tl hem de.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bizim arkadastada bu paket var babası polis :(
Faturalı olduğu için tanidikda olsa yanaşmaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt