BimCell kullanan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

xxtrouble

Üye
Bencede Gelişirse Geçeriz.

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
denemek gerek !!!

yasin054

yasin054

Üye
Arkadaşlar Bimcell in gelişmesi diye bir şey yok olamazda .Adam Avea dan kiralamış kartın yazılımına eklemiş kartı takınca Bimcell yazıyor.Avea ne ise Bimcel de o internet Avea da nasılsa bence Bimcel de de o belkide daha da kötü neden dersen avea haklı olarak kendi abonelerine öncelik verir.
Yani benim diyeceğim eğer kendi kullandıgın hattı bimcell e taşıyacaksan hata edersin yok evde çocugun hanımın hattını taşıyacaksan yani pek konuşmayan hattı olur derim.6 saniyesi 1 kuruş diyor ama bütün e bakarsan pek bir cazibesi yok.

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar Bimcell in gelişmesi diye bir şey yok olamazda .Adam Avea dan kiralamış kartın yazılımına eklemiş kartı takınca Bimcell yazıyor.Avea ne ise Bimcel de o internet Avea da nasılsa bence Bimcel de de o belkide daha da kötü neden dersen avea haklı olarak kendi abonelerine öncelik verir.
Yani benim diyeceğim eğer kendi kullandıgın hattı bimcell e taşıyacaksan hata edersin yok evde çocugun hanımın hattını taşıyacaksan yani pek konuşmayan hattı olur derim.6 saniyesi 1 kuruş diyor ama bütün e bakarsan pek bir cazibesi yok.

çok haklısın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sözleşmeyle oluyor bu işler bim aveanın alt yapısını kullanıyor evet ve kira ödüyor avea bunu sağlamak zorunda sizde bilirsiniz ki öperatör alt yapısı oluşturmak yılları alır.bu yüzden aveayla ortak çalışmak zorunda kendi alt yapısını oluşturana kadar.

• Beğen
Tepkiler: phasan
wanscheen

wanscheen

Üye
Arkadaşlar bimcelle geçtim de odada tek diş çeken telefon mutfakta 4 diş çekiyo buzdolabında le cola var diye olabilir mi?

olcaylar

Üye
arkadaslar ben. bimcelle. gecmek istiyorum gavurlara kazandirmak istemiyorum ama internet paketi alsam hiz konusunda nasil acaba

Kardeş günümüz şartlarında gavurlara kazandırmak zorundasın bimcel hatını almıyorsun ama telefonu alıyorsun.

plusnettr

plusnettr

Üye
Avea altyapısını kullanıyor. Kalan net miktarini bir sonraki aya devir ediyor diye önce 30 liradan Avea hat aldım. Sonra bimcell e geçtim bedava. Bimcell hat 45 lira diye. İlk yukledigim 10 lira ile paketsiz nete bağlandim uçurdu parayı 2 dakikada sonra 20 lira attım köşede duruyor. Turkcell kampanya yapmazsa diye almıştım 1GB 9 lira idi en azından Turkcell sınırsız 1GB i çıkarınca bu hat kaldı. Hiç mesaj atmıyorlar telde günün büyük kısmı kapalı

Takipçi Satın Al

Üst Alt