Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BİLMEYEREK SİSTEM UYGULAMASINI SİLDİM :c
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_K@YIP_
Üye
Konu Sahibi
BİLMEYEREK SİSTEM UYGULAMASINI SİLDİM :c
Merhaba Android 4.0.3 işletim sistemimdeki tabletimde bilmeyerek yanlışıkla System\app klasöründeki İndirilenleri sildim yani indirme yöneticisi sildim ve google playden hiçbir şey inmiyor nasıl geri getirebilirm apk sini nasıl bulabilirim?
Bir şey farkettimde bu benim tabletin Romu değil
benim tablete benzemiyor.Yani ürün Onyonun Sitesinde yok.Benim tabletimde Yüklü olan ROM,
Tablet: Onyo NanoPad Plus model:MID Device:crane-a710 brand:BRONCHO resolution:800 444 GPU Vendor:ARM GPU RENDERER:Mali-400MP Android version:4.0.3
Bir şey farkettimde bu benim tabletin Romu değil
benim tablete benzemiyor.Yani ürün Onyonun Sitesinde yok.Benim tabletimde Yüklü olan ROM,
Tablet: Onyo NanoPad Plus model:MID Device:crane-a710 brand:BRONCHO resolution:800 444 GPU Vendor:ARM GPU RENDERER:Mali-400MP Android version:4.0.3
bu sizdeki rom'un güncellenmiş hali sanırım. düzeltmeler yapılmış hali yani.
bu yüzden aynısı olmayabilir. ancak tablet modeli aynı, nanopad plus modeli yani. 1 - Cihazın içinden çıkan OTG kablosunu bilgisayarın USB portuna takın, diğer ucunu boşta bırakın. 2 - Tablet kapalı konumda. 3 - İndirmiş olduğunuz ICS güncelleme klasörünün içinden 2 adet klasör çıkıyor bunlar logo_dıy ve sdpacktool
4 - sdpacktool klasörünü açın ve içinden vortexflash yazılımını çalıştırın.
5 - Tabletin Vol- tuşuna basılı tutarken OTG kablosunu tablete bağlayın. Bağladıktan sonra Power tuşuna basılı tutun.
6 - Bilgisayar tableti gördükten sonra en sağ altta yer alan çince butona tıklayın ve bekleyin. (Alıntı)
ancak yinede aklınızda soru işareti varsa, aynı tableti olan başka birinden silmiş olduğunuz indirme yöneticisi uygulamasının apk dosyası isteyip elle yükleyebilirsiniz.