BILMEYENLER ICIN CYANOGENMOD S3 GÜNCEL LISTE

Sponsorlu Bağlantılar

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
BILMEYENLER ICIN CYANOGENMOD S3 GÜNCEL LISTE
Evet arkadaslar S3 icin cyanogenmod sitesinden isteğiniz sürümü indirir denersiniz en güvenilir oradan indiriliyor çünkü bunu yapmamım nedeni coğu kişi başka sitelerden indirip hata aldıklarını söylediler ben cyanogenmod yükleceğim zaman kendi sitesinden yüklerim

Cyanogenmod sitesi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sarılacivertim ve tomm

tomm

tomm

Üye
Evet arkadaslar S3 icin cyanogenmod sitesinden isteğiniz sürümü indirir denersiniz en güvenilir oradan indiriliyor çünkü bunu yapmamım nedeni coğu kişi başka sitelerden indirip hata aldıklarını söylediler ben cyanogenmod yükleceğim zaman kendi sitesinden yüklerim

Cyanogenmod sitesi

kardeşş bu romda google play yokmuş galiba onu nasıl yüklücez

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
Kardes google play dan fln uğraşma hakiki romlari burda bu siteden gir s3 e göre en son çıkan yazılım romunu indirirsin zaten google play deki lerin bazı rom indirme programlari sorunlu telefon cökebilir ;)

reaurora

reaurora

Üye
indirdiğin romun surumune göre hazirlanmis google uygulamalarini bulup romun uzerine kurmalısın. mesela cm10.1.3 yukleyeceksen gapps cm10.1 yazarak arat googleda.

dogankara54

dogankara54

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğin romun surumune göre hazirlanmis google uygulamalarini bulup romun uzerine kurmalısın. mesela cm10.1.3 yukleyeceksen gapps cm10.1 yazarak arat googleda.
Kardes google ye google gaps yazmasi bile yeterli olur zaten farketmiyor bazi romlarda soeun oluyor o baska ama benim dedigimde normal gaps lar etkin olur zaten gapslarin cesitleri var en iyisi full gaps hepsi var hemde 200 mb yer kapliyor :)
Bu arada kardes kusuruma bakmaben yanlıs anladım google den google gaps yaz ondan sonra full gaps ı tavsiye ederim cwm den önce rom u yukle telefonu acmadan bide gaps i da ayni sekil yukle acilir ama telefonun ya yedegini al yada hazirda bir tane rom ayir derim bazen hatalar verebiliyor telefonda acilamaya bilir :) kusura bakma cidden bir anlik dalginlikla okumusum :)

• Beğen
Tepkiler: tomm

Üst Alt