Bilmeyenler İçin CS 1.6 Da Paraşüt Alma !

Sponsorlu Bağlantılar

OnsLaughT

OnsLaughT

Üye
    Konu Sahibi
Bilmeyenler İçin CS 1.6 Da Paraşüt Alma !
Aslında anlatmaya gerek yok ama hiç kullanmayan arkadaşlar var, ve oyunda sorduklarında genelde diğer oyunculardan tam bir cevap alamıyorlar yada kimse anlatmıyor oyunda. Çünkü herkes rank, frag derdinde

Bu eklentiyi almanın 2 yolu kullanmanın tek yolu var =)

Dilerseniz kısayol tuşu atar ve her defasında yazma zahmetine girmezsiniz, dilerseniz her seferinde yazarsınız. Neyse...

Kısayol Tuşu Atamak İstiyorsanız;
1- Konsolu Açın,
2- Konsola bind p "say buy_parachute" yazın. Ben p harfinde kullanıyorum. Siz daha farklı bir tuşa koyacakasanız p yerine o harfi yazın,
3- p ye basıp Parachute eklentisini satın alıyoruz (Genelde 1.000 $ oluyor),
4- e harfine elimizi çekmeden basarsak Parachute o an etkin olur, sağa gitmek isterseniz e+d tuşuna birlikte elinizi çekmeden basın ve mouse ile sağa doğru dönün, sola gitmek isterseniz de tam tersini yani e+a tuşlarına birlikte basın ve mouse ile sola doğru dönün.

Eğer Kısayol Tuşu Atamak İstemiyorsanız;

1- Oyundayken y ye basıp normal say bölümünden buy_parachute yada /buy_parachute yazın ve Parachute eklentisini satın alın... (/rank - /top15 yazarmış gibi) (Genelde 1.000 $ oluyor),
2- e harfine elimizi çekmeden basarsak Parachute o an etkin olur, sağa gitmek isterseniz e+d
tuşuna birlikte elinizi çekmeden basın ve mouse ile sağa doğru dönün, sola gitmek isterseniz de
tam tersini yani e+a tuşlarına birlikte basın ve mouse ile sola doğru dönün.

SİZE İYİ PARAŞÜTLÜ CS'LER DİLERİM...

• Beğen
Tepkiler: balyoz61

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
1.5 de é tuşuna basınca 1.6 daki gibi konsol açılmıyor...

Seyit17

Seyit17

Üye
ne işimize yaricak ki paraşüt
ha
bide
paraşütle Cs nin ne alakası var helikopter mi var Cs de:hmmm

>>>AhméT<<<

>>>AhméT<<<

Üye
yokmu :)

Revengeful

Emekli Yönetici
ne işimize yaricak ki paraşüt
ha
bide
paraşütle Cs nin ne alakası var helikopter mi var Cs de:hmmm
Yüksek yerlerden atlarken işine yarıyor. Mesela Assault bölümde t'sin. Yukarda doğdun hemen aşağı atlayabilirsin paraşüt sayesinde. Ama 35 hp gibi bölümlerde cıvığı çıkıyor..

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada CS de helikopter var.

sekinardi

sekinardi

Üye
Bu arada CS de helikopter var.[/QUOTE]

:kop::kop::kop::kop:

Revengeful

Emekli Yönetici
Neye güldün ?

olivetti

olivetti

Üye
heli yoksa da adamlar binadan atlamıycak mı :)

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
çok işe yarıo

Üst Alt