Bill Gates Şeytan'ın Oğlu olabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

• EvEt

Kullanılan: 6 54.5%
  • HaYıR

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Netsky™

Netsky™

Üye

Evet büyük ihtimalle az buz birşeyi duydunuz biryerlerden daha önce...

Yaklaşık iki aydır Mu Uygarlığı-Nazi Tarikatı Thule- Şambala üçgenini araştırıyordum internette. Sağolsunlar Google'a ve Sourtimes.org'a buradan teşekkür ediyorum çok yardımcı oldular.

İşte araştırmalarımı yaparken binbir çeşit bilgiye rastladım; buyrun bir tanesini söyleyeyim:

"666 bilmecesi !
Kitabi Mukaddes'in Esinlemeler bölümünde Seytan ile ilgili bilgiler verilirken Seytan'in sayisinin 666 oldugu belirtilerek insanlar uyarilir. Hiristiyanlar söz konusu ayetlerden yola çikarak bazi arastirmalara girismis, dünya politikalarini etkileyen bazi önemli sahsiyetlerin isimlerinin rakamsal karsiliginin 666'yi verdigi ortaya çikmisti. Buna göre Hitler'in yanisira, Napolyon ve Stalin'in rakamsal karsiligi da 666'dir. Daha da sasirtici olan ise Microsoft imparatorlugunun sahibi William Henry Gates'in rakamsal karsiliginin da 666 olmasidir. William L. Shirer'e göre, Hitler 1940 Temmuz'unda Paris'e gittiginde Napolyon'un mezarina gitmis ve neredeyse tam 1 saat öylece mezara bakakalmistir. Isin sasirtici tarafi Hitler'in Paris'te sadece 4 saat kalmis olmasidir."
Bu bilgiyi aksiyon.com.tr adresinin arşivlerinde buldum. Mantıklı da aslına bakarsanız. Microsoft'un XP ile Windows kullanıcılarının izlenme paranoyasını şiddetlendirdiğini bilmeyen yok gibi. Ayrıca bahsi geçen kişinin adının William Henry olduğuna bakmayın, Amerika'da ne hikmetse adı william olanlara Bill denirmiş, ayrıntılı bilgim yok bu konuda.
Tabi hemen bu isimlerin nasıl 666 sayısına denk geldiğssini merak edeceksiniz; ben de ettim ve bayaa bir karıştırdım. Sonunda bir üniversitenin mail grubunda istediğim şeyi buldum hatta fazlasıyla; aynen copy-paste ediyorum, isimlerle beraber:

Yorumsuz.
Nostradamus 21. yuzyilin 666 sayisiyla
bagintili bi sey yada bir
kimse tarafindan yonetilecegini soylemisti. 666
sayisi incilde
seytanin sayisi
oldugu yazmaktadir. Belki buraya kadar olan
yazdiklarimi
biliyordunuz peki
ibrani alfabesinde (yahudi lisani- isanin
lisani) 666 yazilisi
www seklinde
oldugunu biliyormuydunuz?!...evet internet
> Selamlar...
>
> Farzedelimki Gates'in hayati 666'ya endeksli, ne demek olur bu ? Aciklayalim
>
> 666 = Herkes okur, yazar ama kimse calistiramaz..
>
> Tevekkeli degil, Bu adamin yaptigi seyleri (Windows, Office vs) herkes
yaziyor (dergilerde vs.), herkes acip bakiyor, ama kimse calistiramiyor, Boyuna
kilitlenip, gocup duruyor.. Simdi anlasildi sebebi hikmeti :)))
>
>
> On Thu, 07 December 2000, Erol Ozcan wrote:
>
> >
> >
> > Kemal Gencay wrote:
> >
> > > 666 (the number of malignant) and power of Bill Gates For which reason
> > > suspect-you one Bill Gates 3rd of the name to be the Antichrist? Because
by
> > > taking the ASCII equivalent of the letters which make its name and by
> > > adding
> > > them, one obtains 666
> > > Demonstration:
> > > B 66
> > > I 73
> > > L 76
> > > L 76
> > > G 71
> > > A 65
> > > T 84
> > > E 69
> > > S 83
> > > + 3
> > > 666!!
> >
> > +3 niye var Tanri, Meryem, Isa uclemesi icin mi? Space ad soyad arasinda
> > karakteri ( 32 ) niye yok?
> >
> > >
> > > But one can also realize that:
> > > M S - D O S 6. 2 1 77+83+45+68+79+83+32+54+46+50+49 = 666
> > > W I N D O W S 9 5 87+73+78+68+79+87+83+57+53+1 = 666
> >
> > +1 niye? space eksik.
> >
> > >
> > > Even at APPLE:
> > > S Y S T E M 7. 0 83+89+83+84+69+77+32+55+46+48 = 666 Coincidence? With you
> > > to see!
> >
> > ayni sekilde space yok.
> >
> > Ortada gercek olarak 666 sayisi yok. Bunlara inanmak bizi bagnazliga
> > goturur.
> >
> > iyi calismalar...
> > Erol Ozcan
NOT: Olayın bu noktasında bazı karışıklar var gibi. Listedeki son görüşe bakılırsa 666-Bill Gates konusu anlamsız. Ama Bill Gates'i çağrıştıran bu kadar kelimenin bir şekilde 666'yı vermesi bana kalırsa tesadüf değil. Eğer üzerinde durulursa ispatlanacağı kanısındayım. Zaten Tanrı-İsa-Meryem üçlemesini saçma buluyorum, İncil'in günümüze gelene kadar ne büyük deformasyonlar geçirdiğini herkes bilir; ama fazlasını isteyenler Stigmata filmini izlemeli, şiddetle tavsiye ediyorum, bu film yüzünden okula 6-7 dakika geç kalıp yarım gün yok yazılmıştım, buna değmişti ama! Boşlukların neden bir yerde olup olmadığı konusunda belirli bir görüşüm var aslında ama üzerinde biraz daha düşünmem gerekiyor. Eksik kalacağı için dayanaksız görünebilir.

Kaldı ki ben de kendimce bir bilgiye ulaştım. Ünlü kahin Nostaradamus'un kitabında bahsettiği 3 İsa karşıtı kişiyi bilmeyen yoktur herhalde. İşte bunlardan birincisi Adolf Hitler diğeri de Napolyon olarak biliniyordu ama üçüncüsünden haber yoktu.Tabi aklınıza hemen az önce okuduğunuz gibi Stalin gelecek ama Nostradamus'un notlarında Hitler'den ve Napolyon'dan bahsedilmesine rağmen Stalin hakkında birşey yoktu; bu yüzden Stalin üçüncü kişi olamıyordu.. Herkesin kendince bir fikri vardı, kimisi Bush, kimisi Ladin kimisi de Saddam demekteydi ama bana kalırsa gözler Bill Gates'in üzerinde olmalı. Nostradamus'un notları biraz araştırılırsa bu dijital diktatör hakkında belirgin bilgilere ulaşılabileceği kanısındayım.
Zira kendimce diğer bir paranoyam da bu şahsiyetin Amerika adına çalışmasıydı. Neden Çin'deki devlet bilgisayarlarında bir Linux klonu kullanılıyor sanıyorsunuz? Amerika adına çalışıyor da kim için diye sorarsanız NSA -no such agency(!)- derim şahsımca. En mantıklısı. Zira NSA diğer FBI, CIA vs gibi ortalıkta dolaşmıyor, dünyayı bilgisayar başından izliyleyen bir kuruluş. NSA'yı fazla açaamak lazım zira konu Amerikalılar'ın vaktiyle Türk Telekom'a ortak olmalarına kadar uzanıyor. NSA konusunu merak edenler araştırsın derim çünkü bir Türk Vatandaşı'nın bilmesi gereken bir çok şey ortaya çıkıyor (Apo'nun yerini Amerikalılar'ın bildirmesi mesela, adamların Türkiye'de hala iki tane istasyonu var).
Neticeye gelince şu an harddiskinizin C sürücüsünün Windows klasöründe bulunan dosyaların -D sürücünüz varsa XP'de bir iki klasörde oraya atıyor *********- hiç te göründüğü kadar masum olmadığını anlamışsınızdır umarım. Yıllardır süregelen Windows tedirginliği eğer doğruysa ve gerçekten de Bill Gates'in şeytanla bir alakası varsa.... Neden hala Windows kullanıyoruz?

"Amerika'nın yediği başka haltları da bilmek istiyorum" diyorsanız ve sadece elinde Türk bayrağı sallayan bir milliyetçi olarak kalmak istemiyorsanız hemen Google'ı açın "philadelphia deneyi/philadelphia experiment- thule- thot- 12 tibetli- Wolf Messing-Aytunç Altindal-NSA-no such agency-Manevi Cihazlanma Dernegi"
kelimelerini ayrı ayrı araştırın. Türkiye'yi ilgilendiren birçok şey bulacaksınız.

KAYNAKLAR: (Bu kadar şeyi nerden bulduğumu neremden uydurduğumu merak edenler için)

sozluk.sourtimes.org

Gizli Sırlar Öğretisi- Ergun Candan- Sınır Ötesi Yayınları
Beyin Kontrolü, İnsan Davranışının Manipulasyonu- Dr. Armen Victorian- Timaş Yayınları
Gizem'den Bilim'e X Files, Parapsikolojik Araştırmalar- Emrullah Tekin- IQ Kültür Sanat Yayıncılık

Netsky™

Netsky™

Üye
>>>>Kimse neden yorum yapmıyor ?<<<<<

xxxooo

xxxooo

Üye
süper adamım bence şeytanın oplu değil babası :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Nİye ki Be

xxxooo

xxxooo

Üye
abi aradaki ilişkiye bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...