Biliyorum jaılbreak sorularından sıkıldınız ama yine jaılbreakla ılgılı bı sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum jaılbreak sorularından sıkıldınız ama yine jaılbreakla ılgılı bı sorum var
SA arkadaşlar bana almanyadakı dayımdan iphone 3g 8gb geldı [sımı kırılmış bı şekılde] ama jaılbreak yapılmamış telefona ben sımdı forumunuzu gezdım cok guzel anlatıyorsunuz nasıl yapıldığını ama garantıden cıkıyor vb gıbı bazı şeylerde söylenmiş Bu jaılbreakın zararlarını bana bı soylermısınız arkadaslar lutfen bıde jaılbreak yapmış arkadaslar memnunlarmı onlarda bılgılendırırse çok sevinirim vaktinizi harcayıp okudunuz Allah razı olsun

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hayırlı olsun kardeş sitemize hoş geldin inşallah kalıcısındır j.b türkçe sözluk anlamı hapisten kaçmak firar etmek apple iphone u sadece anlaşmalı gsm sirketleri ile satılıyor buda su anlama geliyor hangi şirketten almısıan sadece o gsm kulanmak zorundasın ayrıca itunes storeden paralı uygulama oyun alımak zorundasın işte bu j.b olayını yapınca cihaz tum hatlara acık oluyor sitelerde ucretsiz indirdigin temaları programları oyunları yukleme sansı veriyor jb apple nın işine gelmedigi için garati dısı diyor j.b yapmak biraz bilgi ister eger yapmasını bilmiyosan cihazı kulanılmaz halede getirebilirsin j.b zararları şarjın bekleme süresini yansıyor misal 48 saat giden sarjın 44 e duser bu yöntemi yapınca memnunmuyuz istedigimiz hattı kulanıyoruz 1.ile 1000 dolar arasındaki oyunları programları ucretsiz indirip kuruyoruz tema değiştirme olanagı daha neler neler

sadikov

Üye
Ilk önce surdan baslayalim:dayinin gönderdigi telefonun simi kirilmis ama jailbreak olmamis??
Eger bir telefon orijinal unlock degilse onu ancak jailbreak yapip simlocku kaldirabilirsin.

Gelelim jailbreak fayda,zarar,garanti olayina.Bu sorular defalarca soruldugu halde nedense okuyanlar yinede ordaki cevaplardan tatmin olmayip yeni konu aciyorlar.
1-jailbreak garantiyi öldürmez
2-herzaman telefonu original firmware ile restore edip jailbreaki kaldirabilirsin
3-jailbrekin faydasi cok zarari hic yoktur
4-jailbreak sarji bitirmez
5-sarji jailbreak yaptigin icin yükledigin onlarca uygulama ve oyunlar bitirir
6-iphonu jailbreak yapmayip normal bir telefon olarak kullanacaksan, iphone ile ugrasmaya degmez
sizi ikna icin,Simdi bunlar yeterli olurmu? Bilemiyorum

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
engin abi ve sadikov çook teşekkur ederım yardımlarınız için ama engin abi jaılbreak konusunda eğer bilmiyorsan telefonu kullanılmaz hale getırebılırsın demışsın öncelıkle söyliyim hiç JB yapmadım forumdada bırcok jb yöntemı verılmış farklı proglarlarla yapılan (örn:blackra1n vs) bunlardan en iyisi hangisidir bide engin abi yazılım güncellemesini nereden yapıcağım tşk.

--------------- Ekleme ---------------

merak etme engin abi bu forumda gaayet kalıcıyım ve tum arkadaslara önermeye başladım onlarda yakında aramıza katılır inş şu ıphonede jbşyazılım gibi şeyleri sizden bi öğreniyim yakında bende oyun program vvs linkleri ile konu açıcağım Aeo

atakax

atakax

Üye
blackr1n bence en iyisi seni hiç uğraştırmıyor ama 3.1.2 ye güncellemen lazım itunes yardımı ile eğer blackra1n ile jb yaparsan kullanıcı hataları minimuma iniyor çünkü alet her şeyi kendisi ayarlıyor etrafında kullanabileceğin bir wi-fi noktası varsa blackra1n le yap derim orjinal yazılım güncellemesinide itunes tan yaparsın

serhat00

serhat00

Üye
arkada$im 1 aydir iphonu jailbraekli kullaniyorum isteigim her seyi ama her seyi bedava indiriyorum bir zarari filanda yok

Üst Alt