Bilinmeyen Dosya Biçimi

Sponsorlu Bağlantılar

gorillaz1903

Üye
    Konu Sahibi
Bilinmeyen Dosya Biçimi
arkadaşlar mplayer müzik çalarını yükledikten bi süre sonra program donmaya başladı silip bidaha yükledim değişmedi şimdi galerideki mp3lere bilinmeyen dosya biçimi diyor yardımlarınızı beliyorum

tektabancam

Üye
kardeş 6630 kullanıuyorsun gördügüm kadarıyla neden kendi playerini kullanmadında başka bir program yükledin anlayamadım, herhalde sorununu format çözer ama tele çek karata çekeme anlaşılan müzik playerler çakışmış ve sen ikisinmide kadırmışşın formattan sonra orjinal müzik play. bul ve yükle

Gorkym

Üye
Yoo ayni sorun bende var o araçlar>dos yönetimi> müzik çalar programini sil düzelir...

Dikkat edersen şarkilarin uzantisi x-nokıa-mpeg olmustur....

Burada inidirp sorunsuz kullan kardesim :)

ramazan_47

Üye
Kardes sorması ayıp sen araçlar filan yazmısın ama bu nerde araçlar yazan yer?

formm

Üye
ya benim n80 var format attım telefona sonra hiçbir programı temayı oyunu çalıştırmaz oldu.bilinmeyen dosya biçimi veya dosya bozuk gibi hatalar veriyor sürekli lütfen bi yardımcı olun ne yapmalıyım

kezban yenge

kezban yenge

Üye
kesin yüklediin dosya coreplayer :))

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya benim n80 var format attım telefona sonra hiçbir programı temayı oyunu çalıştırmaz oldu.bilinmeyen dosya biçimi veya dosya bozuk gibi hatalar veriyor sürekli lütfen bi yardımcı olun ne yapmalıyım

o teleefona yüklediğin programla ilgilidir ama doğru yükleyip yinede bu hatayı veriyosa sen güncelleme yap bide bunu dene

Üst Alt