Bilin Bakalım Kim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasisa

hasisa

Üye
    Konu Sahibi
Bilin Bakalım Kim
ahmetin babasının 5 oğlu var. şakık,sakık,sadık,ragıp, beşincisinin adı ne olabilir.

evet cevapları bekliyorum

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ahmet

-------------------

bulunca sanki öss yi kazanmış kadar sevindim:D .. ama kendim buldum valla kimseye sormadım genelde hep yaptıım şey google amcaya sormaktır ama bu kez bulamayınca iş bana düştü..ya ben şöyle düşündüm 1. harf değişmiş 3. harf değişmiş falan baktım olmuyo şakkadanak aklıma bi daha okumak geldi veeee doğru cevap kendimi tebrik ediyorum

hasisa

hasisa

Üye
    Konu Sahibi
tebrik ederim

irun

irun

Üye
cidden tebrik etmek lazım yani, toplam beş kardeş olan, dört kardeşinin adı zaten verilen, Ahmet in adını herkes bulamazdı, ne kadar sevinsen az..

kikaksk

kikaksk

Üye
bu ne ya....

CooL'n'Quiet

Üye
<div class='quotetop'>(irun &#064; Apr 7 2006, 09&#58;12 PM) [post=311415]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
cidden tebrik etmek lazım yani, toplam beş kardeş olan, dört kardeşinin adı zaten verilen, Ahmet in adını herkes bulamazdı, :D ne kadar sevinsen az.. ;)
[/b][/quote]

zuhahahah :D

mAd_girL

mAd_girL

Üye
cevabı bulunmuş olan her soru herkese kolay gelir ....işte deli olurum sizin gibi düşünenlere.. soru yazılır tahtaya kimse çözemez çıt yok sınıfta sonra hoca çözer aaaaaaa bumuydu yani bu kadar mı ne basitmiş gibi saçmalıklar zırvalaanır..basitse yapsaydın ya seni kim tutuyo seninkide bu hesaba cıkıyo..

turgay89

turgay89

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Apr 7 2006, 09&#58;22 PM) [post=311426]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
cevabı bulunmuş olan her soru herkese kolay gelir ....işte deli olurum sizin gibi düşünenlere.. soru yazılır tahtaya kimse çözemez çıt yok sınıfta sonra hoca çözer aaaaaaa bumuydu yani bu kadar mı ne basitmiş gibi saçmalıklar zırvalaanır..basitse yapsaydın ya seni kim tutuyo seninkide bu hesaba cıkıyo..
[/b][/quote]

+1
tebriklerr..

irun

irun

Üye
<div class='quotetop'>(mAd_girL &#064; Apr 7 2006, 09&#58;22 PM) [post=311426]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

relax, deliolcak bişey yok ya, şaka yaptım.
tahtaya yazılan sorularla falan kıyaslama bence, hiç alakası yok.
ya böyle bilimsel açıklama gibi falan yorumlamışsın ya soruyu komik geldi bi an.
beni kimse tutmuyoduda, ne bilim yeni gördüm ben. çözerdim görseydim o kesinde, çözünce senin kadar sevinirmiydim onu bilmiyorum

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
Ahmetin dört kardeşi daha war yani babasınında dört oğlu daha war....

barabelli

barabelli

Üye
ahmet yada sapık

RockFord Fosgate

Üye
cezmi olsun ya boswerın ahmetı))

gknky

gknky

Üye
valla helal olsn

XXPOXX

XXPOXX

Üye
ben be tür soruları hiç yapamıom

aydin45

aydin45

Üye
ne zaman buldun cevabı yaa saha biz düşünmedik:agla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt