Bilim & Teknoloji Bölümü Açılmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zero

Zero

Üye
    Konu Sahibi
Bilim & Teknoloji Bölümü Açılmıştır
Sitemizde Mobil Cihazlar, sağlık, internet, bilgisayar konularının yeralabileceği forumlar mevcut
Ancak Bu alanlar dışında kalan fakat "Bilim & Teknoloji" konulu başlıklar için uygun bir alan mevcut değildi.
Bu tarz bilgilerin, konuların Ayrı bir başlık altında yeralmasının daha yararlı olacağını düşündük ve Bilim & Teknoloji başlığını açmaya karar verdik.

Tüm üyelerimize faydalı olması dileğiyle..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Önce teşekkür Ediyorum . Sonra Kızıyorum

Yahu Bi Konu, Haber Ekliyeceğim Teknolojik Kırk takla atıyorum nereye Uyar diye.

Neyse Yeni Adres belli Oldu

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
cümleten hayırlı ugurlu olsun sitemize

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
hayırlı olsun

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
ne diyelim siteye hayırlı olsun.....

yitik savaşçı

Üye
Gerçekten gerekliydi... Teşekkürler...

enigma

enigma

Üye
aslında bişeyler yazmaya ve yeni topic açmaya tırsıyorum. çünkü nerdeyse bir yıl oldu burdayım ama okadar yazdığım mesaja ragmen hala 300 lerde geziyorum. yazdığım şeyi ertesi gün bulamıyorum yerinde yok. birileri siliyo gibi geldi ama hiç kimseden bi uyarı gelmedi. kötü olacak bişeyde yazmadım.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
yakışır
cümlemize hayırlı olsun

Lost_Boy

Lost_Boy

Üye
nediyelim hayırlı ugurlu olsun

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
ben gördüğüm kadarıyla kötübirsey yapmıyorsun
site yöneticileri bu konuda çok yardımcı ben birsey yapdığımda
açıklamalı birsekilde uyarı geliyor

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
<div class='quotetop'>(enigma &#064; Mar 17 2006, 05&#58;23 PM) [post=299637]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aslında bişeyler yazmaya ve yeni topic açmaya tırsıyorum. çünkü nerdeyse bir yıl oldu burdayım ama okadar yazdığım mesaja ragmen hala 300 lerde geziyorum. yazdığım şeyi ertesi gün bulamıyorum yerinde yok. birileri siliyo gibi geldi ama hiç kimseden bi uyarı gelmedi. kötü olacak bişeyde yazmadım.
[/b][/quote]

Açtığın Konuları takip etmek için Aşağıdaki Yönergeleri izle

slayer

Üye
nerde burası_?? Hala göremedim_&#33;&#33;&#33; Neyse, hayırlı olsun...

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Mar 17 2006, 06&#58;22 PM) [post=299692]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nerde burası_?? Hala göremedim_&#33;&#33;&#33; Neyse, hayırlı olsun...
[/b][/quote]

"Konu Dışında" En ALtta duruyor Oraya kadar Sayfayı Çekmeyi Üşeniyorum vallahi, biraz yukarlarda olsa dahaİyi olur Gibime geliyor

cazgir

Üye
Böyle bir site için gerekli başlık teşekkür ederim şahsıma

enigma

enigma

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Mar 17 2006, 05&#58;54 PM) [post=299662]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(enigma &#064; Mar 17 2006, 05&#58;23 PM) [post=299637]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Açtığın Konuları takip etmek için Aşağıdaki Yönergeleri izle

[/b][/quote]
benim söylemek istediğim bu değil.
ben bugün bu topic&#39;e bişeyler yazdım ama bazen bakıyorum senin yazdığın duruyor benimki durmuyor yok yani. topic kaybolmuyor topiclere yazdığım kayboluyor ve örnek veriyorum 300 mesaj yazmısım ama ertesi gün 299 a düşüyor ve dün yazdıklarımı göremiyorum. herzaman mı oluyor diyorsanız hayır derim ama şuan belki yüzbaşı olacak kadar mesajım olurdu.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
@Enigma

Mesaj yazdığın konular, kural dışı olduğundan silinmiş olabilir. Yoksa hiç bir yönetici kasıtlı olarak silemez mesajları. Ben de böyle bir durumla karşılaştım ama uzun zamandır olmuyor bende.

----------------------------------------

Sitemiz için hayırlı olsun..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bu Sıralar Forumda Bi olaylar var. Düzeltilen Mesaj uyarısının ters&#39;ten yazılması falan...

bu olay bende de oldu ama Önemsemedim hatta dedim ben yanlış görüyorum. ama bir tek bende olmamış

msw

msw

Üye
Sitemize hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt