söylediklerini izledim hakkete güzel filmlerdiÇok klasik bir cevap olacak ama Star Wars bilim kurgunun babasıdır.
Öte yandan Lucy , Edge of Tomorrow , In Time , Source Code , Transformers serisi , Robocop , Truman Show , Star Trek , World War Z , 28 Days Later , Resident Evil. Başka aklıma gelmedi şimdilik![]()
başka varsa söyleyebilirsin 
Akşam arşive bakarımizledim
söylediklerini izledim hakkete güzel filmlerdibaşka varsa söyleyebilirsin
![]()

Hangi kafayı yaşıyosam bilim kanguru filmi diye okudum. Kafa gitmiş.

Elysium , Click , Butterfly Effect , The Core , Limitless , Matrix , The Prestige , Gravity , District 9 , Eternal Sunshine Of The Spottles Mind , Riddick , Perfume , Jumanji ,Doom . Bu kadar başka kalmadı arşivdeizledim
söylediklerini izledim hakkete güzel filmlerdibaşka varsa söyleyebilirsin
![]()

İzlemedim izlemeyide düşünmüyorumStar Wars![]()

Bunlarında çoğunu izledimElysium , Click , Butterfly Effect , The Core , Limitless , Matrix , The Prestige , Gravity , District 9 , Eternal Sunshine Of The Spottles Mind , Riddick , Perfume , Jumanji ,Doom . Bu kadar başka kalmadı arşivde![]()
teşekkürlerRica ederimBunlarında çoğunu izledimteşekkürler

İzledim güzel filmdiYukarıda biri Lucy diye bir film önermiş. Lucy'yi tavsiye etmiyorum. Filmde hikaye falan yok, sadece evrim doğruymuş gibi gösterilmeye çalışılıyor. Benden söylemesi..
evet evrim üzerinden gidiyor ama beni ideolojisi değil film ilgilendiriyor kendi içinde tutarlı ve akıcıysa izlerim