bilim kurgu fetvalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
hocam bir insan vücudu moleküllerine nasıl ayrılır :ehe
sıkıyosa bunada cevap ver:d:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
böyle bir şey mümkünse...

nasıllığıyla ilgili birkaç yöntem söylenebilir...

1... molekküllere aynı kutuplu etki yapacak enerji şarjı..
bildiğiniz gibi aynı kutuplar birbirini iter.. aynı kutup özellikli enerji de moleküller birbirinden ayırır...

2...kararsız gravitasyon alanı: kararsız gravitasyon merkezine giren adam.. manyetik güç içerisinde atomların kararsız davranışlarına neden olarak... dağılmalarına neden olur...

3...yoğun radyosyon etkisi... bu hiç tavsiye edilmeyecek bir yöntemdir... radyasyon alan bütün maddeler... radyoaktif hale geleceğinden hiç sağlıklı bir yol değildir...

4... kimyasal yöntemler... en basit yolu asit iledir... ama baya acılı olur...

5... vibrasyon etkisi... titreşim etkisinin odağında bulunan bir insanın vücudunda meydana gelen birikinti titreşim molekülerine ayırmasa bile şeffaflaşmasına ya da içinden geçilebilir katı bir cisim haline getirir... katı sıvı gaz , fazlarının hgaricinde dördüncü bir faz durumudur...

6... elektrik etkisi... yoğun doğrudan akım verildiğinde... elektrik ile gelen elektron yoğunlaşması... moleküler bağlar arasında kararsızlığa neden olacağından... bağlar birbirini bırakarak molaküller ayrışır..

benim aklıma gelenler bu kadar... ancak bunlardan her birini uygulamak baya pahalıdır..
kimin üzerinde uygulamak istiyorsan o kadar para edeceğini sanmam sen bence bu işten vaz geç...

zaza

zaza

Üye
resmen herşeye bir cevabım var diyosunda o kürsüye çıkıp hocalık yapmakla olmuyor acaba sen bunları gerçekleştiriyormusun hoca ahirette demiyeceklermi size söyledi ama kendi yerine getirmedi diye:d:

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
resmen herşeye bir cevabım var diyosunda o kürsüye çıkıp hocalık yapmakla olmuyor acaba sen bunları gerçekleştiriyormusun hoca ahirette demiyeceklermi size söyledi ama kendi yerine getirmedi diye:d:

dedim ya çok pahalı... param ve ekibim yok...

ikincisi moleküllere ayırdıktan sonra... muhafaza etmek de bir o kadar para...

en büyük sorun ise geri toplayabilmek... onu beceremem diye korkuyom...

3. benim açtığım konuları tek tek incele... o zaman biraz bir şeyler öğrenirsin hakkımda...

kemal21

kemal21

Üye
Soru : hocam sibernetik robotlara çok eslilik caiz mıdır
Hoca: yeni sürümlerin eski sürümleri hurdaligina almasında sakınca yoktur ama aşırıya kaçması da günahtır bakabileceginden fazla eş almasın

--------------- Ekleme ---------------

Ha bır de adamı moleküllerine ayırıp toparlasak ne olabilirdi düşünsenize molekül toplar adam yapardık

--------------- Ekleme ---------------

Bır soru daha tabii benimkiler mustafa abinikiler kadar kaliteli değil ama sunuda sorayım
Adam: hocam dün ışık hızında giderken bır adama çarptım acaba günahı varmidir benim radarlarım bozuktuda adamı orda göremedim
Hoca: adama çarpman radardaki problemden kaynaklanır radarı tamir ettirmek ise senin gorevindir o zaman sanada günahı vardır

Utku

Utku

Üye
Uzayda sevişmek caiz midir? hocam :kop:

Cihandar

Cihandar

Üye
s: hocam malumunuz matrix in içi sanal bir dünyaymış... orada yapılan ibadetler makbul müdür...?

c: rüyanda yediğin yemek seni doyurduğu zaman ibadetin de makbul olur...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
s: hocam beni klonladıkları zaman klonumun işlediği günahlardan sorumlu tutulur muyum...?:d::d: çok güzeldi.. yakın zamanda geliyorum sorularımla

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
s: hocam beni klonladıkları zaman klonumun işlediği günahlardan sorumlu tutulur muyum...?:d::d: çok güzeldi.. yakın zamanda geliyorum sorularımla

her daim gel kardeş..

mutlulukla cevap veririm...

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
saatte 1353 km hızla hareket eden erkek uzaylı saatte 1238 km hızla hareket eden dişi uzaylıyla kararsız gravitasyon alanında birleştiğinde gravitasyon merkezleri değişir ve moleküllerine ayrılırlarsa birleştirme reaksiyonu gerçekleştiğinde iki atom bir tek atom teşkil edecek yapıya geldiğinde ortaya çıkan şeye ne ad vericez hocam ?

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
saatte 1353 km hızla hareket eden erkek uzaylı saatte 1238 km hızla hareket eden dişi uzaylıyla kararsız gravitasyon alanında birleştiğinde gravitasyon merkezleri değişir ve moleküllerine ayrılırlarsa birleştirme reaksiyonu gerçekleştiğinde iki atom bir tek atom teşkil edecek yapıya geldiğinde ortaya çıkan şeye ne ad vericez hocam ?

yahu kardeş bu konu göreceli fizik konusu ...

burası püftülük... püftülük...

biraz lise bilgisine dayanarak sana bir hipotezlik tanım çıkartayım...

başarısız ışınlanma ürünü... ışınlama makinası soğukken yapılırsa bu evlendirme işi ortaya kıütlelerin tek atoma çökme olayı normaldir evladım...

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hocam androidler ve zuzaylılar oruçları kabul olurmu _

.BlueTR

.BlueTR

Üye
zuzaylı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt