Biliç'in Sezon Boyunca Cezalı Olduğunu Düşünürsek

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Biliç'in Sezon Boyunca Cezalı Olduğunu Düşünürsek
Beşiktaş Kulübü Eski Futbolcusu İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ın gündemi hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.


Üzülmez, HABER1903'e yaptığı açıklamada;


-ÖN PLANA ÇIKAN BİR OYUNCU OLDU MU?-


MP Antalyaspor karşılaşmasında Beşiktaş'tan ön plana çıkan bir oyuncunun bile olmadığını dile getiren İbrahim Üzülmez; ''Sezon başında ''Beşiktaş'ın fark yaratması için rakiplerinden daha çok istemesi lazım. Onların kalitesinin önüne geçmesi için beraber hareket etmeliler'' dedim. Beşiktaş, 3-4 hafta bunu fazlasıyla yaptı. Herkes tarafından beğenilen bir Beşiktaş takımı vardı. Dün Beşiktaş'tan ön plana çıkan bir oyuncu oldu mu? Böyle olursa eğer Beşiktaş takımı her maçı kaybeder. Takım bütünlüğünü sağlayamazsan rakipten çok istemezsen ve rakipten daha çok koşmazsan senin aman aman bir kaliten yok. O kaliteyi çok koşarak kapatıyorsun. Şimdi biraz koşmayınca, rakip daha çok isteyince doğru dürüst bir pozisyona giremediler'' dedi.


-OYUNCULARIN BU KADAR SİLİK GÖRÜNTÜ ÇİZME HAKKI VAR MI?-


Takımın kötü performansını Bilic'in yedek kulübesinde olmamasıyla ilgisinin olmadığını ifade eden Üzülmez; ''Bilic'in kulübede olmayışını takımı çok etkilediğini düşünmüyorum. Çünkü böyle profesyonel oyuncuların kenarda hocaları yok diye mücadele etmekten yoksun olmamaları gerekir. Bilic, saha kenarında olduğu zaman çok daha farklı bir görüntü oraya çıkıyor ama hoca tribünde diye oyuncuların sahada bu kadar silik görüntü çizme hakkı var mı? Karşılaşmada doğru dürüst bir ikili mücadele kazanılamamasını ben Bilic'in olmamasına mı bağlayacağım? Bilic'in, sezon boyunca cezalı olduğunu düşünürsek o zaman bu takım küme mi düşecek? Buna katılmıyorum'' dedi.


-İKİ MAÇI İZLEYİP...-


Futbolcuların Bursaspor ile MP Antalyaspor maçlarının görüntülerini izlemesi gerektiğini belirten İbrahim Üzülmez; ''Bir gerçek var. Nasıl oyuncuları ilk 4 hafta alkışladıysak ve Bursaspor maçında rakibi ceza sahasına sokmayan Bir Beşiktaş olduysa dün akşam da rakip cezasına giremeyen bir Beşiktaş vardı. Oyuncuların şunu yapması gerekiyor. Bursaspor maçı ile dün akşam oynanan karşılaşmaların görüntülerini alacaklar ve siyah ile beyaz arasındaki farkı görecekler. Daha sonra da karar verecekler. Ya ''Biz Bursaspor maçındaki gibi istekli, arzulu bir Beşiktaş takımı olup bu ligi zirvede bitireceğiz'' ya da ''MP Antalyaspor maçındaki gibi ikili mücadeleyi kazanamayan takım bütünlüğünden uzak, dönen topları kazanamayan, bütün topları kaybeden bir görüntü içerisinde olacağız?'' Bu takım böyle olursa eğer orta sıralarda olur. Ben Bursaspor maçındaki Beşiktaş ile gurur duydum. Oyuncuların da o maçı bundan sonraki maçlarda örnek alarak o şekilde mücadele etmesi gerekiyor. Aksi takdirde nasıl hüsrana uğradıklarını ve taraftarları da nasıl hüsrana uğrattıklarını hep beraber gördük'' diyerek sözlerini tamamladı.


Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
 


Üst Alt