Bilic İtalya'ya bileniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilic İtalya'ya bileniyor
Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic, Euro 2012'de oynadıkları ilk maç olan İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasında oyuncularını ortaya koydukları performanstan dolayı kutladı.

Mario Mandzukic'in golü Hırvatları galibyete ulaştırırken Bilic, performanslarının üst düzey olduğunu söyledi.

43 yaşındaki teknik adam, "Her zaman daha iyi oynayabiliriz. İrlanda maçında muhteşemdik. Maksimumuza çok yaklaşmıştık. Cebimizde üç puanımız var ancak hala oynayacak maçlar da var. Bu jenerasyonun en iyi maçı olup olmaması beni ilgilendirmiyor. İngiltere, Almanya ve Rusya'ya karşı da iyi maçlar ortaya koymuştuk. En önemlisi, biz iyi oynadık. Rakibimizi fiziksel, taktiksel ve psikolojik olarak sürklase ettik." ifadelerini kullandı.

Son şampiyon İspanya'dan bir puan alan İtalya'nın kendilerine karşı oluşturması muhtemel tehdidin altını çizen Bilic, İrlanda maçındaki momentumu sürdürmeleri halinde bir kez daha zafere ulaşacakları görüşünde. Bir sonraki rakipleri ile ilgili olarak Bilic, "İtalya'nın ne kadar iyi olduğunu siz de gördünüz. Prandelli'ye saygı duyuyorum. Onlar kesinlikle İspanya'dan daha zayıf değil. Faklı açılardan baktığınızda oyunlarında daha çok derinlik olduğunu söyleyebilirsiniz. Kazanmak istiyorsak bu seviyede kalmaya devam etmeliyiz. İtalya benim çok beğendiğim bir takım. Maç için gerçekten heyecanlanıyorum." şeklinde konuştu.

İki tarafın Poznan'da karşı karşıya geleceği maç, Perşembe günü 21:45'te başlayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt