bilgisayarlar arası oyun oynama yardım

Sponsorlu Bağlantılar

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarlar arası oyun oynama yardım
arkadaslar bız yan apartmandakı arkadaslarımızla 6kısı bılgısayarları baglayıp cs,arabayarısı strateji oyunları oynıycazda switcs cıhazı (dogrumu yazılısı bılmıyom) aldıkdan sonra cıhaza takılcak kabloların baglantısı nasıl olcak kros baglantı seklı war bıde kros baglantısız war hangı turlu baglıycaz yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler

AKATLI

AKATLI

Üye
valla switcs cihazını bilmiyom ama bence hamachi programını kurup gayet ii net üzerinden oynaya bilirsiniz ,benim arkadaşlarım hep bana uzak oturuyolar ama biz bağlatımızı yapıp oynuyoruz

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
onuda yapıoduk ama ınternetler sınırsız olmadıgı ıcın sorun oluyo

Bora

Bora

Üye
Kaliteli bir kablosuz modem ile veya mevcut modeminize bir kablosuz router alın.
Oyun oynayacağınız kişiler modeme bağlansın.Sorunsuzca oynarsınız:)
Herkes aynı modemden bağlanınca internete bağlı olmaya gerek kalmaz.
İnternet fişini bile çekebilirsiniz modemden:)Kota sarfiyatı 0

sadep12

sadep12

Üye
Modemin Lan kısmından aldığınız eternet kabloyu bağlayın.Öteki ucunuda arkadaşınızın bilgisayarında bulunan port a takınız.Kota ile alakası yoktur bu sadece ağ bağlantısı üzerinden Lan Game olarak oyun oynamaktır.
Bağlama şekli şuan bizim apartmanda ve iş yerlerinde kullandığımız şekil gibi olucak.
Ana bilgisayar yani modeminizin olduğu bilgisayardan modeminizin lan kısmına ethernet kablo takılıcak.8+ Ethernet swict ile ayrıştırma yapmanız gerekmektedir.Modemden gelen kabloyu swict e takıcaksınız sonra kabloları teker teker swict e bağlayıp çekmek istediğiniz bilgisayarlara ulaştıracaksınız.Dikkat ediniz kabloları çekiceğiniz bilgisayarlarda ethernet port bulunması gerekmektedir.

Üst Alt