BilgisayarKolik
Crescent-23 Üye Konu Sahibi DeadSiLeNCe' Alıntı: Daha önce verilmişti ben kendime benzetiyorum Genişletmek için tıkla ... Valla ksra bakmayın bazı konular aynıları çıkabiliyo o kadar çok sayfa varki bakmaya zaman yetmez
DeadSiLeNCe' Alıntı: Daha önce verilmişti ben kendime benzetiyorum Genişletmek için tıkla ... Valla ksra bakmayın bazı konular aynıları çıkabiliyo o kadar çok sayfa varki bakmaya zaman yetmez
Crescent-23 Üye Konu Sahibi van_hoijdonk' Alıntı: Benim laptopun tuşları da sarardı. Orjinali beyaz aslında. Genişletmek için tıkla ... resimdeki sadece sararmamış klvye kül tablası görevi de görüyo
van_hoijdonk' Alıntı: Benim laptopun tuşları da sarardı. Orjinali beyaz aslında. Genişletmek için tıkla ... resimdeki sadece sararmamış klvye kül tablası görevi de görüyo
van_hoijdonk Emekli Yönetici 50fb50' Alıntı: resimdeki sadece sararmamış klvye kül tablası görevi de görüyo Genişletmek için tıkla ... Benim çekmecenin ve dolabın fotoğrafları vardı forumda önceden. 15 paket olmadan sigara paketlerini atmıyorum, 1 senelik bira, viski vs şişeleri duruyor.
50fb50' Alıntı: resimdeki sadece sararmamış klvye kül tablası görevi de görüyo Genişletmek için tıkla ... Benim çekmecenin ve dolabın fotoğrafları vardı forumda önceden. 15 paket olmadan sigara paketlerini atmıyorum, 1 senelik bira, viski vs şişeleri duruyor.