PySqHoO59 Üye bendeki pc amd phenom 4x 3 3,2 ghz 6 gb ram ddr3 1 gb ekran kartı (256 bit ) ddr3 1 tb hard disk 17 snye neden öle ??? bendekinden düşük pcler 8 9 sn oluyo :S:S:S
bendeki pc amd phenom 4x 3 3,2 ghz 6 gb ram ddr3 1 gb ekran kartı (256 bit ) ddr3 1 tb hard disk 17 snye neden öle ??? bendekinden düşük pcler 8 9 sn oluyo :S:S:S
Esendağlı Üye rekor bende galiba buneya neden bukadar yüksek çıktı.millet 5 sn falan ben 19 sn.yuh diyorum..
tercal Üye alayına REST hiçbir program açık degilken ki hali 3 SN geçen varsa görelim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alayına REST hiçbir program açık degilken ki hali 3 SN geçen varsa görelim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
msahin061 Üye Arkadaşlar exe'yi açtıktan 3 saniye sonra hata verip kapanıyor bu durumda laptopun hızı 3 sn diyebilir miyiz :-D
Arkadaşlar exe'yi açtıktan 3 saniye sonra hata verip kapanıyor bu durumda laptopun hızı 3 sn diyebilir miyiz :-D
floodcu Üye leiche' Alıntı: güzel paylasım ama deneme gereği duymadım ama ilgisine cekipte deyecek olan arkadas coktur Genişletmek için tıkla ... Hehehehe =) dostum fazla hava atmaya gerek yok al caps ini koyda herkes görsün yavss =)
leiche' Alıntı: güzel paylasım ama deneme gereği duymadım ama ilgisine cekipte deyecek olan arkadas coktur Genişletmek için tıkla ... Hehehehe =) dostum fazla hava atmaya gerek yok al caps ini koyda herkes görsün yavss =)