L-LumieRe Üye GhostRiderX' Alıntı: bu da benim ki url=http://bit.ly/c25MCx][/url] 4 saniye Genişletmek için tıkla ... 4 sanıyede bıtıren bır sısteme XP yuklemek ferrarıye LPG takmaya benzemış
GhostRiderX' Alıntı: bu da benim ki url=http://bit.ly/c25MCx][/url] 4 saniye Genişletmek için tıkla ... 4 sanıyede bıtıren bır sısteme XP yuklemek ferrarıye LPG takmaya benzemış
GhostRiderX Üye L-LumieRe' Alıntı: 4 sanıyede bıtıren bır sısteme XP yuklemek ferrarıye LPG takmaya benzemış Genişletmek için tıkla ... .bilgisayarı formatladığım zaman aceleye geldi biraz adamda xp yüklemiş sen hangisini öneriyon ?
L-LumieRe' Alıntı: 4 sanıyede bıtıren bır sısteme XP yuklemek ferrarıye LPG takmaya benzemış Genişletmek için tıkla ... .bilgisayarı formatladığım zaman aceleye geldi biraz adamda xp yüklemiş sen hangisini öneriyon ?
L-LumieRe Üye GhostRiderX' Alıntı: .bilgisayarı formatladığım zaman aceleye geldi biraz adamda xp yüklemiş sen hangisini öneriyon ? Genişletmek için tıkla ... ıslemcı ekran kartı ve ram nedir ?
GhostRiderX' Alıntı: .bilgisayarı formatladığım zaman aceleye geldi biraz adamda xp yüklemiş sen hangisini öneriyon ? Genişletmek için tıkla ... ıslemcı ekran kartı ve ram nedir ?
GhostRiderX Üye L-LumieRe' Alıntı: ıslemcı ekran kartı ve ram nedir ? Genişletmek için tıkla ... ekran kartı.1gb ,2 gb ram işlemci pentium(R) Dual Core cpu e6300@2.80 ghz(2cpus) böyle yazıyor
L-LumieRe' Alıntı: ıslemcı ekran kartı ve ram nedir ? Genişletmek için tıkla ... ekran kartı.1gb ,2 gb ram işlemci pentium(R) Dual Core cpu e6300@2.80 ghz(2cpus) böyle yazıyor
'Sefer Üye 39 saniye 67 salise işlemciden kaybediyorum diğerleri iyi İntel Pentium CPU 3.20 Ghz, 3.20 Ghz 3 gb ddr2 ram Nvidia GForce 9600 GT 1 gb ekran kartı Windows7 Ultimate 64bit
39 saniye 67 salise işlemciden kaybediyorum diğerleri iyi İntel Pentium CPU 3.20 Ghz, 3.20 Ghz 3 gb ddr2 ram Nvidia GForce 9600 GT 1 gb ekran kartı Windows7 Ultimate 64bit
voljtrann Üye 5 saniyede tamamladı benim makıne.makine guclu fakat ben perfonmansından memnun degilim ayda 1 kendini kasıyor format atıyorum
5 saniyede tamamladı benim makıne.makine guclu fakat ben perfonmansından memnun degilim ayda 1 kendini kasıyor format atıyorum