Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayarınızı Hızlandırmak İçin Mükemmel Bir Program. Hemde Ücretsiz !
Sponsorlu Bağlantılar
buse.durgut
Üye
saol
omee
Üye
ya arkadaşlar pırogram güzel sanırım ama indirme linki calışmıor neyapmalıyız yorum larsanız sevirim
tayfunun
Üye
yav kardeşim linkler gösterilmiyor bi cagre yavvvv
Fahrettin52
Üye
gercekten cok süper prgramış bu bilgisayar fişek gibi oldu
TheHoc
Üye
direkt link için çok sağol bunun sırrını çok aradım ancak bulamadım forumda varsa link atarsanız sevinirim
turp1040
Üye
bakalım umarım yardımcı olursun ama yinede teşekkürler emeğe saygı duymak gerek
omrx06
Üye
saol
konyarapp
Üye
çok ihtiyacım vardı gerçekten çok sağol
yosog
Üye
teşekkürler ama bi bakalım bakalım %70
yyeenneerr
Üye
paylaşım için teşekkürler
MRT*CN
Üye
Program ile pc hızlandırmak - Kulağa saçma geliyor.
DanqeRoun
Üye
Bi deniyyelim işe yarar umarım..
sarpcan3814
Üye
beş para etmez
semihh93
Üye
gerçekten hızlandırıyormu
ercep44
Üye
tskler
KuSurSuz^Kinq*
Üye
Dikkat:Bu tür programlar genelde zararlıdır, bilgisayarlara olup olmadık ayarlar yapıp hızlandırır ama bir yandanda kuyusunu kazar
CPU Isısının asiri artmasina neden olarak Pc ye kalıcı zararlar verebilmektedirler bugün sağlam çalışan bilgisayarınız yarın açılmayabilir.
Bu tür programları kullanmanızı şahsen ben tavsiye etmem + Anakartı Yaktınızmı Komple KAsayı Değiştirirsiniz + Bosuna Kaliteli Bir Kasa 4 Gb Ram Felan En Az 400 Tl ! Dikkat Edin Ben Uyarimde Arkadasın Bilgisayarına Kendi PcSpeeder Yuklemis Yarın Anakart Yanmıs Yeni Almıştı Bilgisayarı Dikkat Edin Genede Merak Edipte Bosuna İndirmeyin! Arkadaş 750 TL Verdi Benden Söylemesi!
Kısacası Konu Kilit Milletin Bilgisayarını Halletmeyin Sonucta Firmanın Adı:Garanti
Konu Kapatin Zararlı Bir Program !
Kullananlardan Yorumlar!
1:Benim Halamın Oğlunun Pcsinde Bu Gibi Programlar Vardı İşlemci Yandı :d
2.Doğruymuş arkadaşlar benim abim bilgisayarcı ona sordum gerçekten zarar verebiliyormuş.Kusura bakmayın.Ama verirken bilmiyordum.İndirmeseniz iyi edersiniz...
3.bu programlar sonucta raminizin kontrolünü eline geciren programlar ramini yönetiyor kötü amacla kullanılıyor olabilir ramine ve diğer donanımlarına zarar veriyor olabilir ramini gücünden daha fazla calıstırıp ramini yakmana neden olur..
4.drivırlarım gitti napıcam be yaaa. off
5.bluetooth um gitti şu an yeniden driverlarını yüklüyorum yalnız konuyu kötülemek gibi olmasın
Vb Ben Milleti Sadece Uyarıyorum Secim Sizin İster İndirin İsterde İndirmeyin!