!!!Bilgisayarınızdaki Şifreleri Görme, Pc' nizde Açılan Msn Şifrelerini Görme!!!

Sponsorlu Bağlantılar

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
:D:D:D Kardeş okumuyosun heralde üst tarafı hack proları her zaman virüslüdür :)

ooze

Üye
Saolasın Beyaaaaaa

--------------- Ekleme ---------------

Ben Göremiyom Nerden Indireceme

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
nfc6131

nfc6131

Üye
şimdi ben bunu yükledim panda antivirüs programı ''bir hack aracı algıladı'' dedi bi zararı olurmu yada güvenebilirmiyiz?

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu anda hiç bir antivirüs programı kullanmıyorum bende sorun olmuyor yani. Ama siz emin değilseniz yüklemeyin :ok2:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Sorulara Cevap

Soru 1 :
İndirdim Fakar Avast, BitDefender, Kaspersky v.s. Anti-Virüs Programları Virüs Uyarısı Verdi... Neden ?

Cevap 1 : Arkadaşlar... Bu Tür Programların İçin Bulunan Worm ve Bi Takım Casus Yazılımsal Kodlar Yüzünden Anti-Virüsler Bunları Virüs Olarak Görür... Kimisi Zararsıszdır... Kimiside Gerçekten Virüsdür... Misal Keylogır Kodlarını İçersine Yerleştirirsem Vay Halinize (:

Soru 2 : Messenger Adreslerini Görüyorum Fakat Şifrelerini Göremiyorum... Neden ?

Cevap 2 : Messengerınızı Açarken E-Posta Adresinizi Yazdınız, Parolanızı Yazdınız ve Parolamı Anımsa Seçeneğini İşaretleyerek Oturum Açarsanız Eğer... Bu Tür Programlar İle Şifrelerinizi Görürsünüz... Fakat Parolamı Anımsa Demeden Direk Oturum Açarsanız Hiç Bi Şekilde Kayıtlı Msn' lerin Şifrelerini Göremezsiniz...

Umarım Açık, Net ve Anlaşılır Bir Açıklama Olmuştur... Saygılarımla...

Girrffe

Üye
dostum teşekürler ama programla ilgili 2 sorum var.Bu soruları gösteren programı yaklaşık 3-4 ay aradım ama bulamadım.
1-)Bilgisayarın BIOS şifresini gösteriyor mu?
2-)Bilgisayarın kullanıcı hesap şifresini gösteriyor mu?

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kullanıp bakın....

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
tesekürler

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah :)

aykt

aykt

Üye
kardeş winRARdan açarken şifre istiyor bi yardım etsen

şifreyi hallettim
indirdim saol ama live messengerden açılan oturumların şifrelerini yazmıyo pcyi ilk aldığında içinde olan eski msn messengerden açılan oturumların şifreleri yazıyo bi yardım etsen...

macline

macline

Üye
Toprak teşekkürler. Ama hacklamak geliyor insan bunları görünce Aklına :islik

Bu arada ben nedense bişey göremedim . Kullanıcı hesaplarını gösteriyor. msn hesabı gösteriyor Password alanı boşş

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim ben paylaşımı yaptım gerisi size kalmış :D:D:D

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
virüs var:ss

yusufucan

yusufucan

Üye
Tşkler

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
teşekkürler ama bence sakıncalı :D

teşekkürler ama neden başkaının şifresini örenelim ya :)

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
dur merakla indirdim hemen deniyorum

toprakumit

toprakumit

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar virüs olarak görünmesi çok normal mesela bir antivirüs kurulu iken diğer antivirüsü kurduğun zaman onu virüs olarak görür... İçiniz ferah olsun ;)

CELICASA

Üye
evet çalışıyor arkadaş sağolasın, bilginize sadece bilgisayarda kayıtlı olan oturumların şifresini gösteriyor :)

taylancan

Üye
Ellerine sağlıkta bi link yok ortada indirmek için